Εκθέσεις φωτογραφίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ: “ΔΙΑΣΠΟΡΑ”

Η έκθεση θα έχει διάρκεια από 9 έως 16 Ιουνίου 2023!

Η Φωτογραφική ομάδα του Δήμου Αλίμου (Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Αλίμου) κλείνει δεκαέξι χρόνια και σας προσκαλεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, στις 19.30 στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας με τον παραπάνω γενικό τίτλο. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου ( Αίθουσα ΙΙ ).

Με δάσκαλο και πολύτιμο καθοδηγητή στο στήσιμο της έκθεσης, τον Γιάννη Γιαννακόπουλο, η ομάδα θα επιχειρήσει να αποδείξει την αγάπη της για την φωτογραφία όπως το κάνει κάθε χρόνο τα τελευταία δεκατρία χρόνια. Η ομορφιά της φύσης και των «στιγμών», όπως αυτά μπορούν να αποτυπωθούν από τον φακό, τα συναισθήματα που αντανακλώνται σε κάθε εικόνα μας, υιοθετούν την έννοια και όχι την λέξη «ομάδα» τελικά. Με σκοπό να παρουσιάσουν πρωταρχικά τις διάφορες τεχνικές που εφαρμόστηκαν όλη την Φωτογραφική Χρονιά, αλλά τελικά το συνολικό έργο αποτελεί μια εικαστική πρόταση στο χώρο της Φωτογραφίας.

Επίσης εκτός της ομαδικής έκθεσης δίνεται η δυνατότητα στον κόσμο που θα επισκεφτεί την έκθεση να κρίνει τον κάθε φωτογράφο ξεχωριστά μέσα από μια σειρά φωτογραφιών σε ατομικό επίπεδο πλέον.

Συμμετέχουν

Εύη Βενάκη, Λούλα Βρετού, Σοφία Γκούμα, Μαρία Γρυπαίου, Αντα Δάβαρη, Αργυρώ Δασκαλάκη, Βασιλική Διαμαντίδου, Έφη Ζήση, Σύνθια Ιατρίδου, Μίνα Ιωαννίδου, Κωνσταντίνα Καλέζου, Χριστίνα Καλημέρη, Τζένη Κατελούζου, Χρήστος Κουτσικόπουλος, Nίκος Κουτσογιάννης, Βασίλης Κωστόπουλος, Θωμάς Λαλιώτης, Ανέστης Λεβισιάνος, Βασιλική Μέκιου, Στέλιος Μένεγας, Καλαμιώτισσα Νομικού, Έλλη Ξείππα, Αθηνά Παλαμπουγιούκη, Γιώργος Παναγιωτίνος, Νίκος Πανόπουλος, Νίκος Παπαβασιλείου, Βασίλης Πατσούρας, Ελένη Πιπερίδου, Κρυσταλένια Πούλου, Ζωή Πρέτσιου, Άννα-Ζιζέλ Σάμπαλη, Δημήτρης Σανιδάς, Διονύσης Σγούρος, Αρτεμησία Τζωρτζάτου, Κλεοπάτρα Τσιριμώκου

  • Χώρος: Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου ( Αίθουσα ΙΙ ), Λεωφ. Ιωνίας 96, Άλιμος
  • Εγκαίνια: Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 | 19.30
  • Διάρκεια: 9 έως 16 Ιουνίου 2023
  • Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 17.00-21.00, Σάββατο & Κυριακή 10.00 – 13.00 & 18.00 – 21.00
  • Είσοδος ελεύθερη
 


Aρθρογράφος

Μαίρη Μελετζή

Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Αγαπά την φωτογραφία, αφού από όλα τα μέσα έκφρασης, είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο. Η φωτογραφία είναι βασικό μέσο έκφρασής της και η έρευνα την συναρπάζει. Επιπλέον, ασχολείται με τον αθλητισμό.