Εκθέσεις φωτογραφίας

ARTCONNECT: “ΘΗΣΕΙΟ”

Η έκθεση θα είναι διαθέσιμη για το κοινό από την Κυριακή 2/6 έως την Κυριακή 9/6, από 5μμ έως 9μμ, εκτός της Παρασκευής 7/6.

Στην έκθεση που θα φιλοξενηθεί σε αυτό το νέο χώρο Θεραπείας και Τέχνης λαμβάνουν μέρος, με ατομική παρουσία, φωτογράφοι και μέλη των ομάδων Φωτοερευνητές και Διάφραγμα 26.

Συμμετέχουν συγκεκριμένα:

Έβελυν Καμιλάκη, Χρήστος Δράλλος, Σοφία Λάμπρου, Κίμων Αξαόπουλος (Φωτοερευνητές), Έφη Άσπρου (Διάφραγμα 26), Μαίρη Παλαιολόγου (Φωτοερευνητές), Δημήτρης Παπαϊωάννου, Νέλλα Γιατράκου, Αικατερίνη Κατσαρού, Καραντινός Θεμιστοκλής, Αγγελική Κωνσταντάρα (Φωτοερευνητές), Δήμητρα Μαργαρίτη, Ανδρέας Ασωνίτης, Άρης Παπαϊωάννου (Διάφραγμα 26), Ανέζα Λουκή (Φωτοερευνητές), Λαγκαδινού Γεωργία (ifocus community), Γλύμπης Ρένος (Φωτερευνητές), Νόρα Κοντοστεργίου, Σοφία Χατζηδημητρίου, Δώρα Κολιοπάνου, Αλέξανδρος Χριστοδουλόπουλος.

Η έκθεση θα είναι διαθέσιμη για το κοινό από την Κυριακή 2/6 έως την Κυριακή 9/6, από 5μμ έως 9μμ, εκτός της Παρασκευής 7/6.

Λίγα λόγια για το ArtConnect

Η Νόρα Κοντοστεργίου, Ψυχολόγος-Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεύτρια, και ο Αλέξανδρος Χριστοδουλόπουλος, Καλλιτεχνικός Φωτογράφος-Εικαστικός Θεραπευτής, φέρνουν στο Θησείο (Πουλοπούλου 21) έναν υπέροχο φωτεινό χώρο τέχνης και θεραπείας ψυχής. Με πολύτιμους συνεργάτες στο πλάι τους δημιουργούν έναν συμπεριληπτικό χώρο όπου είμαστε ευπρόσδεκτα να γεννήσουμε στιγμές και σύμβολα μέσω της δημιουργικής διαδικασίας της Τέχνης, να εκθέσουμε τα έργα μας, και να λάβουμε μέρος σε workshops, εκδηλώσεις και παρουσιάσεις.