Εκθέσεις φωτογραφίας

TO ARTPHOTOCLUB ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΟΡΤΡΕΤΑ ΣΤΗΝ BLANK WALL GALLERY

Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στις 20:00!

Η Λέσχη Φωτογραφίας artPhotoClub παρουσιάζει τα έργα των μελών της στην Blank Wall Gallery. Κεντρικό θέμα το Πορτραίτο, που τολμά άλλοτε να υπονοεί και άλλοτε να αποτυπώνει, την εκούσια κίνηση.

Σε αυτή την προσέγγιση, η έκφραση, το συναίσθημα και η αρμονία στη κίνηση αναδεικνύονται, αποκαλύπτοντας την πλαστικότητα της ανθρώπινης φόρμας, το εσωτερικό φως, αλλά και τη γοητεία μιας διαφορετικής φωτογραφικής τεχνικής.

Παράλληλα παρουσιάζονται τα projects που έτρεξαν στη Λέσχη για τις πολύπλευρες όψεις της μεταβαλλόμενης πραγματικότητας, σε μια προσωπική αφήγηση για τον κάθε φωτογράφο.

Η Λέσχη Φωτογραφίας artPhotoClub δραστηριοποιείται στα φωτογραφικά δρώμενα από το 2006 (ΛΕΣΧΗ Φωτογραφίας Κωνσταντινουπολιτών) υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Χρήστου Κανάκη. Οι συναντήσεις και τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στην έδρα της (Λεωφ. Καποδιστρίου 17, Φιλοθέη) με σύγχρονο και πλήρη εκπαιδευτικό εξοπλισμό.

Τα μέλη της Λέσχης συνθέτουν ένα ζωντανό, πολύχρωμο πάζλ μιας δημιουργικής ομάδας που προσεγγίζει τη φωτογραφία με φρέσκια ματιά, γεμάτη ενθουσιασμό. Σε όλα αυτά τα χρόνια, ταξίδεψαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας όμορφες στιγμές με την καλύτερη φωτογραφική παρέα και έχουν μάθει να αξιοποιούν δημιουργικά το φως, με όποιο φωτογραφικό μέσο έχουν στη διάθεσή τους, μέσω των σεμιναρίων και workshops που διοργανώνονται χωρίς διακοπή όλα αυτά τα χρόνια.

Συμμετέχουν

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΥΛΙΩΤΗ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ, ΓΙΟΥΛΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΜΟΥΡΛΙΔΗΣ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΝΤΖΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΠΑ, ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΘΑΝΟΣ ΤΑΨΗΣ, ΚΛΕΑΡΕΤΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΟΛΥΖΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΜΑΡΙΖΑ ΤΣΙΚΝΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ

  • Xώρος: Blank Wall Gallery, Υακίνθου 12 Κυψέλη – Τηλ.: 211 4052 138 
  • Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στις 20:00
  • Διάρκεια έκθεσης: από 21 Οκτωβρίου έως 23 Οκτωβρίου 2022
  • Ωράριο Λειτουργίας: Παρασκευή: 18:00 – 21:30, Σάββατο: 12:30 – 14:30 & 18:00 – 21:30, Κυριακή: 18:00 – 21:30
  • Είσοδος ελεύθερη

 – Φωτό: Winish Chedi


Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Μαίρη Μελετζή

Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Αγαπά την φωτογραφία, αφού από όλα τα μέσα έκφρασης, είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο. Η φωτογραφία είναι βασικό μέσο έκφρασής της και η έρευνα την συναρπάζει. Επιπλέον, ασχολείται με τον αθλητισμό.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;