Διαγωνισμοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ;

Απάντησε με μια φωτογραφία και διεκδίκησε το βραβείο του ερευνητή!

O διαγωνισμός φωτογραφίας “Τι σημαίνει για εσένα η Ψηφιακή Τεχνολογία; ” προσφέρει σε όλους μας μια ευκαιρία να σκεφτούμε πώς συνδέονται οι ψηφιακές τεχνολογίες με την προσωπική μας καθημερινή εμπειρία και να αποδώσουμε σε μια εικόνα τις απαντήσεις μας.

Μοιραστείτε τον μοναδικό τρόπο που εσείς κατανοείτε την τεχνολογία και τις χρήσεις της και διεκδικήσετε τα βραβεία του διαγωνισμού, ανεβάζοντας τη φωτογραφία σας στο http://www.athenarc.gr/researchers.night/?page_id=90.

Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τα έργα των άλλων για να αναδείξουμε μαζί τον νικητή!

Το διαγωνισμό διοργανώνει το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» σε συνεργασία με τη φωτογραφική ομάδα metapolis στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής Βραδιάς του Ερευνητή 2016 – μια γιορτή της επιστήμης που συγκεντρώνει κάθε χρόνο την τελευταία Παρασκευή του Σεπτέμβρη χιλιάδες επισκέπτες σε περισσότερες από 300 ευρωπαϊκές πόλεις.

Τα 30 έργα που θα διακριθούν θα εκτεθούν τόσο στην προεκδήλωση που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του ΕΚ “Αθηνά” (Μαρούσι, Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016) όσο και στην κεντρική εκδήλωση της “Βραδιάς του Ερευνητή 2016” που διοργανώνεται στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Το 1ο  Βραβείο (δωροεπιταγή αξίας 400 ευρώ) του διαγωνισμού θα αναδείξει τριμελής κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από έμπειρους φωτογράφους: τον Γιάννη Γιαννακόπουλο -ιδρυτή του χώρου Metapolis και έμπειρο δάσκαλο της φωτογραφικής τέχνης- τον Γεώργιο Παυλίδη, ερευνητή στο ΕΚ “Αθηνά” με μακρόχρονη πείρα στο χώρο της φωτογραφίας, και τον Αντώνη Ζκέρη, βραβευμένο φωτογράφο από το χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Το 2ο Βραβείο (δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ) θα επιλέξουν οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου μέσα από ηλεκτρονική ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής που θα διοργανωθεί στο πλαίσιο εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις του ΕΚ “Αθηνά” (27/09/2016), όπου και θα παραλάβουν τα βραβεία τους. Περιμένουμε τις υποβολές σας μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στη σελίδα του διαγωνισμού ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Επικοινωνίας και Υποστήριξης Καινοτομίας (210 687 5317 & 324).