Χορηγίες Επικοινωνίας

ATHENS PHOTO WORLD: MIΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ!

Aναλύουν τα οράματα που γέννησαν τη διοργάνωση!

Το Athens Photo World, μια νέα πρωτοβουλία στα πολιτιστικά και φωτογραφικά πράγματα της Αθήνας, ξεκίνησε ήδη! Με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και τη συνεργασία μιας σειράς σημαντικών φορέων, το Athens Photo World, στο οποίο το Photonet είναι χορηγός επικοινωνίας, συνεχίζεται μέχρι και τις 16 Ιουνίου 2019, στοχεύοντας στο να φέρει το φωτορεπορτάζ κοντά στο αθηναϊκό κοινό, μέσα από μια σειρά εκθέσεων και δράσεων, με πρωταγωνιστές μερικούς από τους καλύτερους σύγχρονους φωτορεπόρτερ, Έλληνες και ξένους.

Το Athens Photo World θα διαρκέσει δέκα μέρες και θα φέρει στην πρωτεύουσα επτά εκθέσεις, περισσότερους από 100 φωτογράφους και πάνω από 500 φωτογραφίες. Κάτοικοι και επισκέπτες των Αθηνών θα έρθουν «πρόσωπο με πρόσωπο» με την παγκόσμια καθημερινότητα του πλανήτη μέσα από τη ματιά και τη δουλειά έμπειρων και αναγνωρισμένων φωτογράφων. Στην εναρκτήρια διοργάνωσή του, το Athens Photo World τιμά με τις εκθέσεις και τις δράσεις του τον Γιάννη Μπεχράκη, εστιάζοντας στο πολυετές, πλούσιο και πολυβραβευμένο έργο του.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεών του εδώ!

Το πρώτο Athens Photo World πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Athens Culture Net, που λειτουργεί με ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τον Εθνικό Κήπο, το Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, την Εφορεία Αρχαιοτήτων και την Υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Αττικής

Η οργανωτική ομάδα

  • Θανάσης Σταυράκης, AP Chief Photographer Ελλάδα, Κύπρος, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία – Καλλιτεχνικός Διευθυντής
  • Χριστίνα Καλλιγιάννη, φωτογράφος, υποψήφια Διδάκτωρ Παντείου Πανεπιστημίου – Γενικός Συντονισμός
  • Λευτέρης Πιταράκης, AP Chief Photographer Τουρκία, έδρα στην Κωνσταντινούπολη – Επιμελητής / Συντονιστής Έκθεσης Γιάννη Μπεχράκη
  • Γιάννης Κολεσίδης, ΑΠΕ/EPA φωτογράφος / φωτορεπόρτερ, έδρα στην Αθήνα  – Επιμελητής / Συντονιστής Ψηφιακών Προβολών
Στις σελίδες που ακολουθούν, μπορείτε να διαβάσετε τι μας είπαν σχετικά με τη διοργάνωση, ο Θανάσης Σταυράκης, η Χριστίνα Καλλιγιάννη ο Γιάννης Κολεσίδης και ο Λευτέρης Πιταράκης.

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Γιώργος Μουτάφης