Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

ΙΜΑGE+TECH EXPO 2017: O AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 25.000!

Απόλυτη επιτυχία για τη μεγαλύτερη και περιεκτικότερη έκθεση για τους κλάδους της εικόνας και της υψηλής τεχνολογίας που διοργανώθηκε ποτέ στη χώρα μας! Άκρως ικανοποιημένοι επαγγελματίες και έκθετες από το networking, τις πωλήσεις και τις συμφωνίες που έκλεισαν. Εντυπωσιακή η συμμέτοχη στα σεμινάρια και τα workshops!

Αναλυτικότερα, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοργανώτρια Be Best σημειώνονται τα εξής:

Σε απόλυτα επιτυχημένους ρυθμούς εξελίχθηκε από κάθε άποψη η διεξαγωγή της IMAGE+TECH expo 2017 του κορυφαίου εκθεσιακού γεγονότος των κλάδων της φωτογραφίας και της υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, από τις 10 έως και τις 12 Μαρτίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι).

Γεγονός που το πιστοποιούν οι παραπάνω από 25.000 επισκέπτες, τα τουλάχιστον 250 brands, η “παρθενική” εμφάνιση και το ταυτόχρονο λανσάρισμα νέων εκδόσεων κινητών συσκευών, φωτογραφικών μηχανών και βιντεοκαμερών, τα αναρίθμητα τεχνολογικά προϊόντα και εφαρμογές, υπηρεσίες, λύσεις και αξεσουάρ, καθώς επίσης τα πολλαπλά σεμινάρια και workshops, οι φωτογραφικοί διαγωνισμοί και οι παράλληλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Απόλυτη ικανοποίηση από τους εκθέτες 
Τα στελέχη των επιχειρήσεων εξέφρασαν σε κάθε τόνο την ικανοποίησή τους τόσο για την οργανωτική αρτιότητα όσο και για την αποτελεσματικότητα της συμμετοχής τους στην IMAGE+TECH expo 2017, καθώς ήταν σε θέση να απευθυνθούν σε ένα δυναμικό και στοχευμένο κοινό που απαρτιζόταν από επαγγελματίες και ερασιτέχνες χρήστες, προβάλλοντας και προωθώντας τα προϊόντα, τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τους τομείς σύγκλισης μεταξύ των κλάδων της φωτογραφίας και της υψηλής τεχνολογίας.  

Έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών για προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες του κλάδου της εικόνας και της τεχνολογίας
Το ενδιαφέρον των επισκεπτών συγκέντρωσαν οι πλέον πρόσφατες τελευταίας γενιάς φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες υψηλής ευκρίνειας, σύγχρονοι φακοί, φίλτρα και αξεσουάρ και εν γένει επαγγελματικός εξοπλισμός. Την ίδια στιγμή, είχαν την ευκαιρία να περιεργαστούν κινητά τηλέφωνα με πλούσια τεχνολογικά χαρακτηριστικά και προηγμένες δυνατότητες, οθόνες που αποτυπώνουν “ζωντανά” χρώματα για κάθε απαίτηση και χρήση, διασυνδεδεμένοι εκτυπωτές και πολυμηχανήματα-πραγματικά… εργαλεία παραγωγικότητας, εντυπωσιακής χρωματικής απόδοσης τηλεοράσεις, πλούσιες προτάσεις gaming με τον αντίστοιχο εξοπλισμό και αξεσουάρ, “έξυπνες“ συσκευές, drones που “ζωντανεύουν” τις καλύτερες στιγμές μας διασφαλίζοντας εντυπωσιακές λήψεις βίντεο και εικόνα κ.ά. 

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια της έκθεσης, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης κ. Λευτέρη Κρέτσο, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννη Μανιάτη, τον πρόεδρο του ΣΕΚΑΦ κ. Γιώργο Μαρνελάκη και το Γενικό Διευθυντή της Be Best κ. Ευάγγελο Χαραλάμπους.

Οι επισκέπτες έλαβαν πληροφορίες και ενημερώθηκαν σχετικά με τις λύσεις κορυφαίων brand της παγκόσμιας αγοράς της εικόνας, των κινητών συσκευών και του ΙΤ. 

“Δίψα” για την σύγκλιση μεταξύ των τομέων της εικόνας και της υψηλής τεχνολογίας
Κάτι παραπάνω από αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι επισκέπτες τόσο για το πλήθος των καινούριων προϊόντων, όσο και των καινοτόμων υπηρεσιών, καθώς επίσης και για τον τρόπο με τον οποίο οι χώροι της εικόνας και της υψηλής τεχνολογίας μπορούν να συνεργάζονται και να αλληλοσυμπληρώνονται. Τάση, η οποία εντείνεται σε καθημερινό επίπεδο διερευνήθηκε, αναδείχθηκε, καταγράφηκε και ενισχύθηκε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο κατά τη διάρκεια της  IMAGE+TECH expo 2017.

Ξεχωριστή θέση στην έκθεση είχαν οι τομείς των mobile και gaming καθώς παρουσιάστηκαν πλήθος από καινούρια προϊόντα και νέες τεχνολογίες, που μεταβάλλουν τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες εργάζονται, ζουν, επιχειρούν και διασκεδάζουν σε καθημερινή βάση.

Κορυφαίο επιμορφωτικό περιεχόμενο και εξειδικευμένες τεχνικές στα σεμινάρια και workshops από διεθνώς καταξιωμένους επαγγελματίες
Εκτός, όμως, από το καθαρά εκθεσιακό τμήμα της  IMAGE+TECH expo 2017, ξεχωριστή βαρύτητα δόθηκε και στην πραγματοποίηση σειράς από εκπαιδευτικά σεμινάρια, εταιρικές παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών, επαγγελματικά trainings και ενημερωτικά workshops με πλούσιο όσο και καινοτόμο περιεχόμενο, από κορυφαίους διεθνείς και Έλληνες ομιλητές.
Στο σύνολο των 3 ημερών, οι συμμετοχές στα σεμινάρια έφτασαν τις 2.500, συμμετοχή ιδιαίτερα υψηλή όχι μόνο για τα ελληνικά αλλά και για τα διεθνή δρώμενα, αποτέλεσμα του καλού σχεδιασμού και διοργάνωσης, του χαμηλού κόστους εισιτηρίου και του υψηλού επιπέδου των προσκεκλημένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών. Οι αίθουσες ήταν κατά κανόνα γεμάτες με κόσμο, αποδεικνύοντας στην πράξη την “δίψα” για την λήψη περιεχομένου υψηλής αξίας, το οποίο διευρύνει τους γνωστικούς ορίζοντες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών φωτογράφων, εμπλουτίζοντας περαιτέρω με χρηστικά tips & tricks το ταλέντο τους!

Η IMAGE+TECH expo διοργανώθηκε από την εταιρεία Be Best και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών, Αντιπροσώπων και εμπόρων Φωτογραφικών ειδών και συστημάτων εικόνας) με τη συνεργασία της Nexus Publications AE. Τη δυναμική αυτή πρωτοβουλία, μεταξύ άλλων, στήριξαν το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Εταιριών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος), ο ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος) και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας.

Ραντεβού στην επόμενη IMAGE+TECH expo!