Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

TO MHNYMA TΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ IMAGE+TECH expo

Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι της έκθεσης!

H 1η Έκθεση Εικόνας & Τεχνολογίας IMAGE+TECH expo που διοργανώνεται από την εταιρία Be Best με τη συνεργασία της Nexus Publications AE θα αποτελέσει το κορυφαίο meeting point του κλάδου της εικόνας και της υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, στο HELEXPO MAROUSSI!

Η διοργανώτρια εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, την οποία προσυπογράφει και ο ΣΕΚΑΦ, υπό την αιγίδα του οποίου διεξάγεται η έκθεση:

Το 2017 υποδεχόμαστε στην Ελλάδα την IMAGE+TECH expo, την πρώτη καινοτόμο Έκθεση Εικόνας και Προηγμένων Τεχνολογιών, βασισμένη στα διεθνή πρότυπα που θέτουν εκθέσεις όπως η IFA, IBC, Photokina, CES, CEBIT, MWC.

Η IMAGE+TECH expo θα ανοίξει τις πύλες της σε επαγγελματίες και κοινό από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες από 120 κορυφαίες εταιρίες του κλάδου της φωτογραφίας – video και της τεχνολογίας.

Η IMAGE+TECH expo αποτελεί την σύγχρονη απάντηση στις αυξημένες ανάγκες, τις εξειδικευμένες απαιτήσεις και τα “θέλω” των επαγγελματιών, καθώς και όσων είναι λάτρεις της φωτογραφίας και της υψηλής τεχνολογίας. Στην IMAGE+TECH expo 2017 θα παρουσιαστούν εκατοντάδες προϊόντα, σύγχρονες λύσεις και υπηρεσίες εικόνας και τεχνολογίας, καθώς και πάνω από 250 brands.

Αναλυτικά θα παρουσιαστούν οι τελευταίες φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, φωτισμός και εξοπλισμός στούντιο, μέσα προβολής και παρουσίασης, υπηρεσίες, αξεσουάρ, παρελκόμενα, κα. Στον τομέα της τεχνολογίας θα παρουσιαστούν οι πλέον σύγχρονες συσκευές, υπηρεσίες και καινοτομίες, όπως πρωτοεμφανίστηκαν στις αντίστοιχες εκθέσεις του εξωτερικού, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις σε κινητά τηλέφωνα, , tablets, υπολογιστές, οθόνες, gaming, smart devices και smart gadgets, wearables, robotics, hardware, software & application development, κα.

Η IMAGE+TECH expo θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις, συνθέτοντας ένα διαδραστικό multimedia event με πρωταγωνιστές την εικόνα, τις νέες τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους. Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της IMAGE+TECH expo, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε state of the art ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια, αλλά και workshops από 14 διεθνώς καταξιωμένους επαγγελματίες της φωτογραφίας και του βίντεο, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα αλλά και να παρακολουθήσουν ομιλίες πάνω σε θέματα τεχνολογίας, ψηφιακής απεικόνισης, παρουσιάσεις, events και πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Η IMAGE+TECH expo διοργανώνεται από την εταιρία Be Best και θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών, Αντιπροσώπων και εμπόρων Φωτογραφικών ειδών και συστημάτων εικόνας). Τη δυναμική αυτή πρωτοβουλία, μεταξύ άλλων, στηρίζουν επίσημα το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Εταιριών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος), ο ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος) και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας.

Ραντεβού στην IMAGE+TECH expo για να ζήσουμε την τεχνολογία του αύριο… σήμερα!

10 έως 12 Μαρτίου 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI.