Εκθέσεις φωτογραφίας

BEAST: MAKE GREECE GREECE AGAIN

Mια θεματική έκθεση, η οποία θέτει ερωτήματα αναφορικά με το δυνητικό μέλλον της χώρας μας.

Το εκθεσιακό πρόγραμμα του project space Temporary Duplex συνεχίζεται με την ατομική έκθεση του ιταλικής καταγωγής εικαστικού Beast, με τίτλο Make Greece Greece Again σε εικαστική επιμέλεια Ανδρέα Φακή. 

Η έκθεση Make Greece Greece Again, αποτελεί την έκτη σε σειρά δράση της 2ης έκδοσης του Φεστιβάλ Δημόσιας Τέχνης: Επιβίωση και παρουσιάζει εικόνες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί με την τεχνική του “photo manipulation”.

Ο Beast εικονίζει σημερινές φυσιογνωμίες, οι οποίες συνδέονται με το «ευρωπαϊκό πρόβλημα» που ξεκινάει και τελειώνει στην Ελλάδα, χωρίς να περιορίζεται στον πολιτικό χώρο. Η Μέρκελ, ο Σουλτς, ο Σόιμπλε, ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης, ο Τσακαλώτος και άλλα δημόσια πρόσωπα, αποτελούν τους επί σκηνής πρωταγωνιστές, οι οποίοι συνθέτουν τη νέα σειρά έργων του Ιταλού εικαστικού.

Η θεματική έκθεση Make Greece Greece Again, θέτει ερωτήματα αναφορικά με το δυνητικό μέλλον της χώρας μας, καθώς και με τα πολλαπλά αίτια της μέχρι τώρα αδικαιολόγητα λάθος πορείας της, η οποία χαράχτηκε διαδοχικά από τους κυβερνώντες, χωρίς να προσδιορίζεται εάν υπήρξε ένα σημείο “μηδέν”.

Την έκθεση παρουσιάζει το ανεξάρτητο πολιτιστικό ίδρυμα Studio 4.

  • Χώρος: Τemporary Duplex, Επικούρου 16 (Τemporary Duplex: The Lockers) | Ευμορφοπούλου 6 (Τemporary Duplex: The Laundry)
  • Εγκαίνια: 16 Ιουνίου 2017, 20.00 – 23.00
  • Διάρκεια: από 16/6/2017 έως 2/7/2017
  • Ωράριο: Τετ. – Κυρ., 12.00 – 18.00
  • Είσοδος ελεύθερη