Νέα Νέα μοντέλα

ΒΕΝQ PD2710QC

Eπιτρέπει φόρτιση λάπτοπ, μεταφορά δεδομένων, σύνδεση στο Internet, μετάδοση ήχου και βίντεο, μέσω ενός και μόνο καλωδίου USB-C.

Προσφέρει απόδοση χρωμάτων 100% sRGB Technicolor, ανάλυση 2K QHD και προστασία με λειτουργίες Eye Care (φροντίδας των ματιών).

Η BenQ, έκανε τα αποκαλυπτήρια της οθόνης PD2710QC για σχεδιαστές. Πρόκειται για μια οθόνη 27 ιντσών QHD (2560×1440) IPS LED, η οποία υπόσχεται ακρίβεια χρωμάτων 100% sRGB και ευρείες γωνίες θέασης. Προσφέροντας τον πρώτο στον κόσμο σταθμό βάσης USB-C σε οθόνη για σχεδιαστές, η PD2710QC προσφέρει τρόπους λειτουργίας CAD/CAM, Animation (Κινούμενης εικόνας) και Darkroom (Σκοτεινού θαλάμου) που έχουν προσαρμοστεί ειδικά για εξειδικευμένες εργασίες.

Η PD2710QC επιτρέπει φόρτιση λάπτοπ, μεταφορά δεδομένων, σύνδεση στο Internet, μετάδοση ήχου και βίντεο, μέσω ενός και μόνο καλωδίου USB-C. Παρέχοντας ταυτόχρονα έως 61 W ισχύος σε λάπτοπ ή κινητή συσκευή, η μοναδική σύνδεση USB-C 5 Gbps SuperSpeed της PD2710QC τροφοδοτεί τον ενσωματωμένο της διανομέα, που προσφέρει πολλαπλές θύρες ήχου, βίντεο, δικτύου και USB επιπλέον της ποιότητας ασυμπίεστου βίντεο 2K QHD.

Πιστοποιημένες επαγγελματικές επιδόσεις χρώματος και εικόνας
Καλύπτοντας 100% sRGB και Rec. 709, η PD2710QC παράγει χρώματα με ακρίβεια και συνέπεια, επίδοση που συμπληρώνεται από την κατασκευή του πάνελ IPS που εξασφαλίζει σταθερές επιδόσεις χρωμάτων σε όλες τις ευρείες γωνίες θέασής της. Επιπλέον, η συνεπής, ακριβής ποιότητα εικόνας της PD2710QC είναι πιστοποιημένη από την Technicolor ως προς την τήρηση αυστηρών προτύπων ακρίβειας χρωμάτων που χρησιμοποιούνται στο Hollywood και σε όλους τους κλάδους πολυμέσων και ψυχαγωγίας.

Η PD2710QC παράγει εξαιρετικά ευκρινή ποιότητα εικόνας με ανάλυση 2K QHD (2560 x 1440), παρέχοντας επαγγελματική παραγωγικότητα εικόνων στους τομείς της μηχανικής, των γραφικών τεχνών και της φωτογραφίας. Ο προσαρμοσμένοι τρόποι λειτουργίας CAD/CAM, Animation (Κινούμενης εικόνας) και Darkroom (Σκοτεινού θαλάμου) της PD2710QC τονίζουν τα χαρακτηριστικά εξόδου της οθόνης για βελτιστοποίηση της εμπειρίας θέασης σε κάθε εξειδικευμένη εφαρμογή.