Εκθέσεις φωτογραφίας

BLACK & WHITE ΣΤΗΝ BLANK WALL GALLERY

Διάρκεια έκθεσης: Από 1 έως 13 Απριλίου 2022.

Η Blank Wall Gallery μετά την έκθεση Moments of Color, συνεχίζει τις εκθέσεις της με ασπρόμαυρες φωτογραφίες, παρουσιάζοντας έτσι σε δύο συνεχόμενες εκθέσεις και τους δύο τρόπους έκφρασης και παρουσίασης της φωτογραφίας τον έγχρωμο και τον ασπρόμαυρο.

Καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν έργα τους σε άσπρο-μαύρο. Αυτού του είδους η φωτογραφία έχει πολλούς καλλιτέχνες που την υπηρετούν με πάθος. Για αυτό το λόγο πάντα οι εκθέσεις με αυτό το θέμα έχουν πολλές συμμετοχές. Περισσότερες ίσως από κάθε άλλο είδος.

Η θεματολογία ποικίλλει, όμως η έλλειψη χρώματος είναι το κυρίαρχο στοιχείο που ενώνει όλα αυτά τα θέματα. Εικόνες που ταξιδεύουν το μυαλό και τη φαντασία και αφήνουν άπλετο χώρο στο θεατή να δημιουργήσει τα δικά του χρώματα, τις δικές του αποχρώσεις, σε όποια ένταση θέλει, και να ντύσει όλα όσα βλέπει μπροστά του σύμφωνα με τη δικά του διάθεση.

Αυτές οι φωτογραφίες ανακαλούν μνήμες και συναισθήματα στους μεγαλύτερους και ταυτόχρονα είναι πεδίο διερεύνησης για τους νεότερους, που δεν έχουν ανάλογες εικόνες να ανασύρουν από την μνήμη τους.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων, η επίσκεψη στο χώρο της γκαλερί πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και με τη χρήση μάσκας.

  • Xώρος:Blank Wall Gallery, Υακίνθου 12 Κυψέλη – Τηλ.: 211.4052.138 
  • Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 1 Απριλίου, 20:00
  • Διάρκεια έκθεσης: από 1 έως 13 Απριλίου 2022
  • Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Τρίτη, Τετάρτη – Παρασκευή: 17:30-21:30, Σάββατο: 12:30-14:30, Κυριακή και Πέμπτη: Κλειστά
  • Είσοδος ελεύθερη

Anthi Kollia

Αlain Schroeder

Shavit Vos

Peter Devenyi

Noel Demulier

  • Φωτό: Ισίδωρος Πρίντεζης