Ενδιαφέρουν Νέα

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Υποβλήθηκε μήνυση κατά αγνώστων.

Άγνωστοι τρύπωσαν από τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και αφού «σήκωσαν» τα κουφώματα του παραθύρου της ΕΦΕ εισέβαλαν στα γραφεία την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016.

Την ίδια κιόλας ημέρα (12/1) υπήρξε ανακοίνωση από τον Πρόεδρο Μάριο Λώλο και τη Γεν. Γραμματέα Χριστίνα Ζαχοπούλου, στην οποία αναφέρεται πως:

“Παρόλο που έσπασαν κάθε ντουλάπι που βρήκαν κλειδωμένο δεν αναστάτωσαν όλο το χώρο. Προφανώς πρόσεξαν σύντομα το χαρτί της τράπεζας που ήταν πάνω στο γραφείο και το οποίο έδειχνε πως το υπόλοιπο του ποσού μας είναι μόλις 5.79€ (!!!) κι έτσι δεν συνέχισαν το ψάξιμο κι έφυγαν (πάλι από το παράθυρο).

Δώσαμε κατάθεση και κάναμε μήνυση κατά αγνώστων ενώ ήρθε και η σήμανση η οποία πήρε αποτυπώματα.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθουν και για ένα δεύτερο έλεγχο (ενώ παράλληλα θα πρέπει να γίνει κι ένας έλεγχος από εμάς – Γραμματεία και Ταμίας) προκειμένου να ελέγξουμε εάν λείπουν έγγραφα (κάτι που δεν έγινε αντιληπτό με την πρώτη ματιά).

Προς το παρόν περιμένουμε από αύριο να έρθει τεχνικός για να βάλει τα παράθυρα στη θέση τους καθώς και καθαρίστρια γιατί η σήμανση άφησε πίσω της ένα μαύρο τοπίο.”