Νέα μοντέλα

BRΟΝCOLOR: ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ!

Η Broncolor και η Photometron αποκαλύπτουν την επόμενη γενιά επαγγελματικού εξοπλισμού φωτισμού!

Τα power packs Satos με κεφαλές Pulso L υπόσχονται να προσφέρουν πρωτοφανή ευελιξία και υψηλότερο επίπεδο άνεσης και ευκολίας για λήψεις στούντιο και on location.

Η νέα σειρά σε συνδυασμό με τις τελευταίες κεφαλές -Pulso L- φιλοδοξεί να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο άνεσης και ευκολίας στους επαγγελματίες του κλάδου της εικόνας.

Μετά από σχεδόν πέντε χρόνια ανάπτυξης, οι Ελβετοί μηχανικοί της Broncolor δημιούργησαν “το πιο προηγμένο power pack ποτέ” σύμφωνα με την εταιρία, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας κεφαλής. Κατά τη διαδικασία ανάπτυξης, οι υψηλότερες προτεραιότητες ήταν η απόδοση, η ευελιξία, η ευκολία χρήσης και η μεγάλη διάρκεια ζωής.

Το εντελώς νέο σύστημα διαθέτει μια καινοτόμο ιδέα διπλής ισχύος: η Satos διαθέτει υποδοχές ισχύος που μπορούν να εξοπλιστούν με τροφοδοτικά, μπαταρίες υψηλής απόδοσης ή συνδυασμό ανάλογα με την εφαρμογή. Αυτό όχι μόνο επιτρέπει τη χρήση του ίδιου συστήματος στο στούντιο και στην τοποθεσία, αλλά βελτιώνει επίσης σημαντικά την απόδοση, ειδικά σε περιοχές με χαμηλές τάσεις δικτύου ή ασταθή δίκτυα ισχύος. Η καλύτερη ενεργειακή σύνθεση για κάθε λήψη μπορεί να ρυθμιστεί με μια κίνηση του καρπού.

Το Satos υπόσχεται απεριόριστη άνεση για κάθε μέθοδο εργασίας. Οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν σε μια βιομηχανικής ποιότητας οθόνη πολλαπλής αφής 5,7 ιντσών, μέσω περιστροφικού/πιεστικού κωδικοποιητή, με κλασικά κουμπιά ή διεπαφή εφαρμογής ή ακόμα και μέσω ενός Python API.

Κάθε παράμετρος μπορεί να ρυθμιστεί με τη βοήθεια μιας έξυπνης διεπαφής χρήστη Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Broncolor επιτρέπει τους ταχύτερους χρόνους φλας μαζί με την υψηλότερη συνέπεια στη θερμοκρασία χρώματος σε όλο το εύρος ελέγχου έως και 12 f-stop.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την πρωτοποριακή σειρά Satos power pack και τις κεφαλές Pulso L της broncolor, κάντε κλικ εδώ!

 


Aρθρογράφος

Photonet Staff

Νέα, ειδήσεις, άρθρα, αναλύσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, έρευνες, portfolios και κουίζ, από τo σύνολο των μελών της συντακτικής μας ομάδας, καθώς και από το δίκτυο των ανταποκριτών και συνεργατών του περιοδικού σε όλη την Ελλάδα.