Ενδιαφέρουν

TO 1ο B&W ATHENS PHOTOGRAPHY ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΥ!

Η υποβολή φωτογραφιών είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου!

Η Blank Wall Gallery διοργανώνει το 1ο B&W Athens Photography. Η παρουσίαση των φωτογραφιών θα διεξαχθεί από τις 18 μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Στο σχετικό δελτίο τύπου, που υπογράφει ο Μάρκος Δολόπικος, διαβάζουμε πως: “μετά την εμπειρία μας από το Chania International Photo Festival και τα 8 χρόνια παρουσίας της Blank Wall Gallery στην Αθήνα, πιστεύουμε ότι το επίπεδο συμμετοχών από καλλιτέχνες παγκοσμίως θα είναι πολύ υψηλό και ότι θα γίνει ένας πόλος έλξης όπου οι φωτογράφοι θα μπορούν να παρουσιάσουν την ασπρόμαυρη δουλειά τους κάθε χρόνο.

Το B&W Athens Photography έχει ξεκινήσει ήδη να δέχεται δουλειά από φωτογράφους. Η υποβολή φωτογραφιών είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Όσοι ενδιαφέρεστε να στείλετε δουλειά σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του B&W Athens Photography, για να δείτε πληροφορίες για τον τρόπο
υποβολής. Δεκτές γίνονται ψηφιακές ή αναλογικές ασπρόμαυρες εικόνες.”

Alain Schroeder

Agnieszka Wojcik

Eric Davidove

Dane Strom

August Naude

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Nicholas Kwok
 


Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.