Νέα μοντέλα

CANON: ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ TH ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ “ΑRIZONA”

Η εταιρία διευρύνει την οικογένεια επίπεδων εκτυπωτών της με τη σειρά Arizona 1300, η οποία διαθέτει τεχνολογία FLOW.

Η Canon παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα στη σειρά επίπεδων εκτυπωτών Arizona 1300, τα GTF και XTF, με τη βραβευμένη τεχνολογία FLOW – ένα σύστημα υποπίεσης χωρίς ζώνες, που διευκολύνει το χειρισμό των υλικών προς εκτύπωση.

Επεκτείνοντας την οικογένεια εκτυπωτών επίπεδης επιφάνειας Arizona, η σειρά Arizona 1300 με τεχνολογία FLOW απευθύνεται στο αναπτυσσόμενο τμήμα μεσαίου όγκου παραγωγής της αγοράς, επιτρέποντας στους τυπογράφους που παράγουν εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους και σε άλλους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης (PSP) να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών για σημεία λιανικής διάθεσης, σήμανση, εσωτερική διακόσμηση, συσκευασία και βιομηχανικές εφαρμογές.

Σχεδιασμένοι με γνώμονα την παραγωγικότητα, οι νέοι εκτυπωτές υπόσχονται ευέλικτη και εξαιρετικά αποδοτική εκτύπωση ακριβείας σε πολλαπλές επιφάνειες και σε διπλή όψη.

Με μεταβλητές ταχύτητες εκτύπωσης που φτάνουν τα 52,8 m²/ώρα, η σειρά Arizona 1300 με τεχνολογία FLOW φιλοδοξεί να επιτρέπει στους χρήστες να παράγουν εξαιρετικά καθαρές εκτυπώσεις υψηλής αξίας. Οι πελάτες θα επωφεληθούν από τις εκτυπώσεις σε άκαμπτα ή εύκαμπτα υλικά οποιουδήποτε μεγέθους έως 1,25 x 2,5 μέτρα με το μοντέλο Arizona GTF ή 2,5 x 3,08 μέτρα με το μοντέλο Arizona XTF. Χάρη στην τεχνολογία FLOW, η αλλαγή υλικού και μεγέθους επιφάνειας είναι πολύ πιο γρήγορη, καθιστώντας τα συστήματα ιδανικά για την εκτύπωση πολλών εργασιών μικρού τιράζ μέσα στην ημέρα και επιτρέποντας στους χρήστες να παράγουν εκτυπώσεις εμπορικής ποιότητας με υψηλότερα επίπεδα παραγωγικότητας. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ζώνες υποπίεσης, απαιτείται πολύ λιγότερο μασκάρισμα, μειώνοντας την προσπάθεια, τον χρόνο και το κόστος.

Βελτιώσεις αυτοματισμού για βιομηχανική παραγωγικότητα

Η σειρά Arizona έχει σχεδιαστεί με στόχο τις χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, με βελτιώσεις αυτοματισμού που παρέχουν στους χρήστες δυνατότητες υποστήριξης βιομηχανικών προτύπων παραγωγικότητας και με χαρακτηριστικά που βελτιώνουν τον χρόνο συνεχούς λειτουργίας, γεγονός απαραίτητο για τις σημερινές επιχειρήσεις παραγωγής εκτυπώσεων. Στα παραπάνω περιλαμβάνεται ένα ανανεωμένο, αυτόματο σύστημα συντήρησης κεφαλής εκτύπωσης που αποκαθιστά επιλεκτικά τη λειτουργία των ακροφυσίων σε δευτερόλεπτα και ένα ανανεωμένο περιβάλλον με προηγμένους μηχανισμούς διάταξης εκτυπώσεων (Advanced Image Layout Controls). Οι νέες δυνατότητες εφαρμογής ρυθμίσεων προεκτύπωσης έως την τελευταία στιγμή περιλαμβάνουν λειτουργία κοπής, ευελιξία χρήσης πολλαπλών σημείων αναφοράς και οπτικοποίηση και τροποποίηση της ακολουθίας των στρωμάτων(layers) εκτύπωσης. Αυτοί οι μηχανισμοί επιτρέπουν επίσης στους χειριστές να επιλέγουν υπόστρωμα (layers) την τελευταία στιγμή, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των υλικών, συμβάλλοντας στην αξιοποίηση των υπολειπόμενων υλικών και στη μείωση της σπατάλης, ενώ παράλληλα παρέχουν περισσότερη ευελιξία, εξοικονόμηση χρόνου και οικονομική αποδοτικότητα. Η σειρά Arizona 1300 με τεχνολογία FLOW περιλαμβάνει επίσης μια εφαρμογή διασύνδεσης δεδομένων καταγραφής (API), παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση μελανιού και τον χρόνο παραγωγής για περαιτέρω επεξεργασία σε πακέτα λογιστικής, για παράδειγμα.

Ο Canon Arizona 1300 XTF διαθέτει τη βραβευμένη τεχνολογία FLOW.

Εκτύπωση σε πληθώρα άκαμπτων και εύκαμπτων υλικών

Στη σειρά Arizona 1300 με τεχνολογία FLOW έχουν προστεθεί νέες ρυθμίσεις εκτύπωσης. Αυτές περιλαμβάνουν τις «Quality-Smooth», «Production-Plus» και «Quality-Plus» (διαθέσιμη για διαμορφώσεις 8 καναλιών), οι οποίες παρέχουν εξαιρετική ποιότητα σε κάθε εκτύπωση. Οι πρόσθετες ρυθμίσεις «Plus» επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να επιτύχουν ευρύτερη γκάμα χρωμάτων για τη δημιουργία αντικειμένων με ανοικτό κυανό, ανοικτό ματζέντα και λευκό μελάνι στις καταστάσεις εκτύπωσης υψηλότερης ποιότητας, για παραγωγές φωτογραφιών και καλλιτεχνικών έργων εξαιρετικής ποιότητας.

Τα νέα μοντέλα Arizona 1300 GTF και XTF διατηρούν τη βραβευμένη τεχνολογία εκτύπωσης VariaDot τρίτης γενιάς, η οποία παρέχει φωτορεαλιστική αναπαραγωγή εικόνων και ακόμη πιο προηγμένη χρήση σταγόνων μελανιού διαφορετικών μεγεθών για τα διάφορα χρώματα, εξασφαλίζοντας ευρύτατες επιλογές συνδυασμών ποιότητας και ταχύτητας. Οι πάροχοι εκτυπώσεων μπορούν τώρα να προσφέρουν εφαρμογές υψηλής ποιότητας σε μια σειρά άκαμπτων και εύκαμπτων υλικών –καθώς και σε υποστρώματα ακανόνιστου σχήματος– πιο εύκολα και πιο παραγωγικά.

Ανάγλυφη εκτύπωση έως 2mm

Για τη σειρά Arizona 1300 με τεχνολογία FLOW διατίθεται επίσης το νέο λογισμικό PRISMAelevate XL, το οποίο δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να σχεδιάζουν δημιουργικές εφαρμογές υψηλής αξίας με τρισδιάστατα στοιχεία, δημιουργώντας επιφάνειες με υφές, ανάγλυφα σχέδια, μεταλλικές λεπτομέρειες και ανυψωμένα γράμματα έως και 2mm. Το PRISMAelevate επεκτείνει την πανίσχυρη λύση PRISMA XL Suite και διαδέχεται το λογισμικό Arizona Touchstone, παρέχοντας διπλάσια ανύψωση σε έως και 20% υψηλότερες ταχύτητες στις κορυφαίες σειρές επίπεδων εκτυπωτών Arizona 1300 και 2300.

Η σειρά Arizona 1300 με τεχνολογία FLOW είναι διαθέσιμη άμεσα μέσω διαπιστευμένων συνεργατών της Canon, ενώ το PRISMAelevate XL θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία και παράδοση από τον Ιούλιο του 2023.

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: ο Canon Arizona 1300 GTF διαθέτει τη βραβευμένη τεχνολογία FLOW.