Νέα Νέα μοντέλα

CANON: NEO ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ DM-E1

Για όλες εκείνες τις περιπτώσεις όπου η ποιότητα του ήχου έχει τόση σημασία όσο και αυτή της εικόνας.

Η Canon παρουσίασε ένα ακόμα νέο αξεσουάρ για το σύστημα EOS, μετά το φλας Speedlite 600EX II-RT. Πρόκειται για το κατευθυντικό στερεοφωνικό μικρόφωνο DM-E1, τα οποίο έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους φωτογράφους και στους κινηματογραφιστές τη δυνατότητα να εξερευνήσουν νέους και δημιουργικούς τρόπους λήψης.

Το DM-E1 είναι ένα στερεοφωνικό κατευθυντικό μικρόφωνο μικρών διαστάσεων που παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις, για όλες εκείνες τις περιπτώσεις όπου η ποιότητα του ήχου έχει τόση σημασία όσο και αυτή της εικόνας. Σχεδιασμένο με στόχο να συμπληρώνει την ποιότητα των ταινιών που δημιουργούνται με μηχανές της σειράς EOS, το DM-E1 είναι ένα ευέλικτο μικρόφωνο υψηλής ποιότητας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ηχογράφηση μεγάλης ποικιλίας θεμάτων.

Directional Stereo Microphone DM-E1 BSRΜε κλασική σχεδίαση τύπου shotgun και τρεις καταστάσεις κατευθυντικής ηχογράφησης, το DM-E1 παρέχει δυνατότητα προσαρμογής του για καταγραφή του ήχου με τρία διαφορετικά κατευθυντικά μοτίβα. Η κατάσταση μονοφωνικού shotgun είναι κατάλληλη για την καταγραφή μιας ηχητικής πηγής που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τη μηχανή, όπως ένας παρουσιαστής ή δημοσιογράφος, καθώς απομονώνει σε έναν βαθμό τους ήχους από το περιβάλλον. Εναλλακτικά, οι καταστάσεις 90 και 120 μοιρών παρέχουν στερεοφωνικό ήχο για πηγές οι οποίες εκτείνονται σε μεγαλύτερες περιοχές, όπως μια ορχήστρα σε έναν χώρο συναυλιών.

Το ενσωματωμένο αντικραδασμικό στήριγμα διασφαλίζει ότι ο ήχος από τον χειρισμό της μηχανής και το ζουμ του φακού μειώνεται αποτελεσματικά, ενώ ο θόρυβος από τον αέρα καταστέλλεται χάρη στο αντιανέμιο. Χάρη στη δυνατότητα εγγραφής ήχων με συχνότητα από 50Hz έως 16kHz, το μικρόφωνο καταγράφει μεγάλο εύρος τόνων, ενώ ο λόγος Σ/Θ 66dB και η ευαισθησία -42db σημαίνουν ότι οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους ένα ευαίσθητο μικρόφωνο με ελάχιστη παραμόρφωση. Το DM-E1 είναι ένα από τα μικρότερα και ελαφρύτερα μικρόφωνα του είδους του, ιδανικό για λήψεις εν κινήσει. Χάρη στο βύσμα σύνδεσης ήχου 3,5mm, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλές συμβατές μηχανές EOS της Canon.

Directional Stereo Microphone DM-E1 RIGHT SIDE