Photonet Show Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

CANON EOS 1300D: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ 9ο PHOTONET SHOW!

Ιδανικό μέσο για την είσοδο στον χώρο της φωτογραφίας DSLR, η EOS 1300D προσφέρει υποστήριξη Wi-Fi και Dynamic NFC για κοινή χρήση και δημοσίευση υλικού πιο απλά από ποτέ άλλοτε, καθώς και μια σειρά βελτιωμένων χαρακτηριστικών που βοηθούν τον χρήστη να καταγράφει εντυπωσιακές και δημιουργικές φωτογραφίες και ταινίες. Tα αποκαλυπτήρια για τη νέα μηχανή της εταιρίας θα πραγματοποιηθούν στο 9ο Photonet Show!

Με αισθητήρα 18 Megapixel και γρήγορη απόκριση κατά τον χειρισμό, η EOS 1300D αποτελεί την ιδανική μηχανή για την καταγραφή εικόνων με ξεχωριστή αίσθηση και εμφάνιση, τις οποίες ο χρήστης μπορεί να δημοσιεύει και να μοιράζεται άμεσα.

EOS 1300D EF-S18-55 IS II FRT

Ποιότητα σε κάθε λήψη
Για φωτογραφίες που ξεχωρίζουν από το πλήθος, η EOS 1300D ενσωματώνει τον επεξεργαστή DIGIC 4+ της Canon και έναν μεγάλο αισθητήρα APS-C με ανάλυση 18 Megapixel. Για σκηνές με τους ανθρώπους και τα αντικείμενα να «αναδύονται» από ένα θολό φόντο, η EOS 1300D προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για την επίτευξη μικρού βάθους πεδίου. Από κοντινές λήψεις θεμάτων στη φύση έως πορτραίτα και πλατιά αστικά τοπία, η μηχανή δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να δημιουργεί πρωτότυπες φωτογραφίες, που μπορεί να μοιράζεται όπου κι αν βρίσκεται. Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ περισσότερων από 80 φακών EF και πολλών άλλων αξεσουάρ, η EOS 1300D είναι μια πολυτάλαντη μηχανή DSLR που προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα σήμερα και ευελιξία για το μέλλον.

EOS 1300D EF-S18-55 IS II WHT TOP BEAUTY 02

Εκμάθηση, εξέλιξη και ανάληψη του ελέγχου
Οι μηχανές DSLR μπορεί να φοβίζουν τους αρχάριους. Ωστόσο, με την EOS 1300D, ακόμη κι αυτοί που τη χρησιμοποιούν για πρώτη φορά μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες εντυπωσιακής ποιότητας αμέσως μόλις την πάρουν στα χέρια τους. Η κατάσταση Έξυπνης αυτόματης σκηνής δίνει στην κάμερα τον πλήρη έλεγχο και επιλέγει τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τον φωτογράφο· εναλλακτικά, με μια κίνηση του επιλογέα κατάστασης, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει μια κατάσταση λήψης ειδικά σχεδιασμένη για συγκεκριμένα θέματα, όπως η νέα κατάσταση «Τρόφιμα». Η γρήγορη λειτουργία Αυτόματης εστίασης μέσω του σκοπεύτρου διασφαλίζει ότι ακόμη και τα κινούμενα θέματα παραμένουν εστιασμένα, συμβάλλοντας στη φωτογράφιση σκηνών δράσης με ρυθμό τρία καρέ ανά δευτερόλεπτο. Για διασκεδαστικές και μοναδικές δημιουργίες, είναι επίσης διαθέσιμη μια σειρά από Δημιουργικά φίλτρα, όπως τα εφέ Κάμερας παιχνιδιού και Υπερ‑ευρυγώνιου.

Καθώς οι φωτογραφικές δεξιότητες του χρήστη εξελίσσονται, μπορεί να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις ημιαυτόματου ή πλήρως χειροκίνητου ελέγχου. Η μηχανή επιτρέπει στον χρήστη να επιλέγει τις επιθυμητές δημιουργικές ρυθμίσεις –για το διάφραγμα, την ταχύτητα κλείστρου και την ευαισθησία ISO, μεταξύ 100 και 6.400 (με δυνατότητα επέκτασης έως ISO 12.800)– δίνοντάς του τη δυνατότητα να μάθει νέες τεχνικές και να απαθανατίζει αγαπημένες στιγμές ακόμη και καθώς χάνεται το φως.

EOS 1300D EF-S18-55 IS II TOP

Για βίντεο με επαγγελματική εμφάνιση, ο χρήστης μπορεί να καταγράψει κάθε λεπτομέρεια σε ποιότητα Full HD, χάρη στον μεγάλο αισθητήρα, καθώς και να χρησιμοποιήσει μικρό βάθος πεδίου για να δώσει κινηματογραφική αίσθηση στις οικογενειακές στιγμές και στις ταινίες από τις διακοπές. Η μηχανή προσφέρει το ίδιο επίπεδο χειροκίνητου ελέγχου κατά την εγγραφή ταινιών όπως και κατά τη λήψη στατικών εικόνων. Με την κατάσταση Στιγμιότυπο βίντεο υπάρχει δυνατότητα εγγραφής μιας σειράς σύντομων κλιπ, τα οποία μπορούν κατόπιν να συνενωθούν αυτόματα σε μια ρέουσα αλληλουχία βίντεο που παρουσιάζει μια σύνοψη της ημέρας.

Κοινή χρήση, αποθήκευση και ανάκληση
Η EOS 1300D υποστηρίζει την τεχνολογία NFC και πληθώρα νέων δυνατοτήτων διασύνδεσης Wi-Fi, που βοηθούν στην αποθήκευση, τη δημοσίευση και την κοινή χρήση φωτογραφιών εν κινήσει. Με την τεχνολογία NFC, αρκεί ένα άγγιγμα για τη σύνδεση σε συμβατές έξυπνες συσκευές Android και τη μεταφορά φωτογραφιών ή για τη λήψη από απόσταση με την εφαρμογή Camera Connect της Canon. Η αποθήκευση όλων των πολύτιμων στιγμών του χρήστη με ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη· με την ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi, το υλικό από τη μηχανή μπορεί να αποσταλεί απευθείας σε πολλές υπηρεσίες cloud, όπως η irista της Canon, για τη δημιουργία online συλλογών που μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα του πρόσωπα. Υπάρχει επίσης δυνατότητα σύνδεσης της EOS 1300D σε ένα σύστημα Connect Station CS100 της Canon, το οποίο παρέχει απλές επιλογές αποθήκευσης και κοινής χρήσης φωτογραφιών.