Νέα Νέα μοντέλα

CANON EOS 200D

Απευθύνεται σε όσους επιζητούν μια κομψή, ελαφριά και εύχρηστη μηχανή!

Kατάλληλη για όλους όσοι χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα εντατικά το κινητό τους τηλέφωνο για λήψη φωτογραφιών και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τη μετάβαση στην πρώτη τους φωτογραφική μηχανή.

Η EOS 200D είναι η ελαφρύτερη, στον κόσμο, DSLR της Canon με οθόνη πολλαπλών γωνιών vari-angle, και διαθέτει τις τελευταίες τεχνολογίες του 2017, τις οποίες δανείζεται από τις κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές της Canon, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας κάθε φορά. 

Διαθέτει το παγκοσμίως ταχύτερο σύστημα αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS Auto Focus, το οποίο εξασφαλίζει ότι εστιάζει γρήγορα και με ακρίβεια, έτσι ώστε τα θέματα να είναι ευκρινέστερα από κάθε άλλη φορά. Ο νεότερος αισθητήρας τύπου APS-C βελτιώνει την απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και επιτρέπει τη λήψη πανέμορφων εικόνων, όταν δύει ο ήλιος και αρχίζουν να εμφανίζονται τα αστέρια.

Επιπλέον,  διαθέτει τον τελευταίο επεξεργαστή της Canon, τον DIGIC 7. Αυτός ο “εγκέφαλος” της μηχανής βελτιστοποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις για κάθε περίσταση, καθιστώντας εύκολη τη λήψη εξαιρετικής ποιότητας εικόνων, με μειωμένο οπτικό θόρυβο, κάθε φορά.

Ευχρηστία και ποιότητα εικόνας
Η EOS 200D διαθέτει viewfinder, αλλά και οθόνη ρυθμιζόμενη σε πολλαπλές γωνίες (vari-angle), με δυνατότητες αφής, κάτι που αποτελεί σπουδαίο πλεονέκτημα για κάποιον που αποκτά την πρώτη του φωτογραφική μηχανή DSLR. Μπορείτε να προσεγγίσετε πολύ κοντά στο θέμα σας με τη μέγιστη δυνατή ευκρίνεια χάρη στο viewfinder, ενώ παράλληλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την περιστρεφόμενη οθόνη vari-angle για να καταγράψετε δύσκολες πόζες από κάθε θέση. Μπορείτε επίσης να εναλλάσσετε τη λειτουργία μεταξύ της οθόνης και του view-finder, για να έχετε την τέλεια λήψη κάθε φορά, ενώ η δυνατότητα αφής εξασφαλίζει ότι η μετάβαση από τη χρήση ενός smartphone είναι εύκολη.

Η EOS 200D διαθέτει επίσης ένα διαισθητικό σύστημα χειρισμού, το οποίο επεξηγεί τις λειτουργίες κατά τη διάρκεια της χρήσης. Το σύστημα χειρισμού Guided UI χρησιμοποιεί εύκολο στην κατανόηση οπτικό τρόπο καθοδήγησης, το οποίο βοηθά στην επεξήγηση των επιπτώσεων που θα έχουν οι διάφορες ρυθμίσεις στη φωτογραφία, αλλά φυσικά μπορεί να απενεργοποιηθεί, από τη στιγμή που θα είστε πλέον έμπειροι.

Εμφάνιση και συμβατότητα με smartphones
H EOS 200D είναι η πρώτη μηχανή DSLR της Canon που διαθέτει κατάσταση λειτουργίας selfie, και διαθέτει δυνατότητα βελτίωσης της απεικόνισης της επιδερμίδας, και φλουταρίσματος του παρασκηνίου για όσους είναι ενθουσιώδεις φίλοι του Instagram. Οι fashionistas μπορούν επίσης να εκφράσουν το δικό τους στυλ πριν ακόμη πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους λήψεις, καθώς η EOS 200D θα είναι διαθέσιμη με τρεις επιλογές χρωμάτων: το κλασσικό μαύρο Canon Black, ένα τολμηρό λευκό και ένα μοντέλο Silver & Tan, εμπνευσμένο από τη vintage αισθητική.

Όσοι χρησιμοποιούν τη φωτογραφική μηχανή εν κινήσει, θα αξιοποιήσουν τη συμβατότητα με smartphones4, και την ενσωματωμένη συνδεσιμότητα με Wi-Fi και Bluetooth, για να μοιράζονται εύκολα, υψηλής ποιότητας εικόνες στα social media, με τη βοήθεια της εφαρμογής Canon Camera Connect app.  Είναι συμβατή με το οικοσύστημα Canon EOS, που περιλαμβάνει φακούς, φλας και αξεσουάρ και σας βοηθά να πετύχετε οποιαδήποτε λήψη χρειάζεστε!