Photonet Show Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

CANON EOS 80D: ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ 9ο PHOTONET SHOW

Η EOS 80D σάς υπόσχεται απόλυτη ευελιξία και δυνατότητα εγγραφής εικόνας Full HD!

Η Canon παρουσίασε την EOS 80D, μια πλήρως εξοπλισμένη και ευέλικτη DSLR, κατάλληλη για την καταγραφή στατικών εικόνων και ταινιών Full HD, που συνδυάζει ένα νέο αισθητήρα CMOS 24.2 Megapixel και ένα επεξεργαστή DIGIC 6, με ένα νέο σύστημα αυτόματης εστίασης με 45 σημεία AF τύπου σταυρού– γρήγορη απόκριση και υψηλό ρυθμό συνεχούς λήψης 7 fps. Δείτε τη πρώτοι στο 9ο Photonet Show της Θεσσαλονίκης (2-3 Απριλίου).

Η Canon αποκάλυψε επίσης τον φακό γενικής χρήσης EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM, με νέα τεχνολογία Nano USM, και τον προαιρετικό Προσαρμογέα κινητήρα ζουμ PZ-E1 για ομαλό έλεγχο του ζουμ κατά τη λήψη ταινιών, που προσφέρει επίσης δυνατότητα απομακρυσμένης λειτουργίας μέσω Wi-Fi.

Canon EOS 80D & EF-S 18-55mm IS STM FSL

Κατάλληλη σε κάθε τομέα της φωτογραφίας και του βίντεο
Όποια κι αν είναι τα θέματά σας –από σπορ και άγρια ζωή έως σκηνές δράσης– η EOS 80D ανταποκρίνεται άμεσα, επιτυγχάνοντας καταγραφή κάθε εικόνας με λεπτομέρεια. Ο νέος αισθητήρας παρέχει ευκρίνεια και ελευθερία κοπής του πλάνου μετά τη λήψη, ενώ το νέο σύστημα αυτόματης εστίασης με 45 σημεία AF τύπου σταυρού και ο ρυθμός συνεχούς λήψης 7 fps σας δίνουν τη δυνατότητα να παγώσετε τη δράση με ακρίβεια. Για άμεση εστίαση ή παρακολούθηση θεμάτων σε μεγάλες περιοχές του κάδρου, τα σημεία AF μπορούν να επιλέγονται μεμονωμένα ή να ομαδοποιούνται σε περιοχές, παρέχοντας μεγαλύτερο έλεγχο της σύνθεσης ανεξάρτητα από το σημείο του κάδρου στο οποίο βρίσκεται το θέμα. Όταν χρησιμοποιείτε συνδυασμούς φακών με μικρά διαφράγματα, 27 σημεία AF με ευαισθησία f/8 προσφέρουν δυνατότητα εστίασης ακόμη και στις πιο ακραίες καταστάσεις.

Canon EOS 80D LCD BCK

Σχεδιασμένη για λήψεις υπό διάφορες συνθήκες φωτισμού, η μηχανή διαθέτει εγγενή υποστήριξη ISO 100-16.000, με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 25.600, ενώ το σύστημα AF λειτουργεί ακόμη και με το σεληνόφως (-3EV). Ο αισθητήρας φωτομέτρησης RGB+IR διαθέτει 7.560 pixel και μετράει τόσο το ορατό όσο και το αόρατο υπέρυθρο φως, παρέχοντας εκθέσεις ακριβείας, ενώ η λειτουργία Ανίχνευσης τρεμοπαίγματος διασφαλίζει σταθερή έκθεση κατά τη λήψη υπό τεχνητό φωτισμό με διακυμάνσεις της φωτεινότητας. Μια νέα ρύθμιση Προτεραιότητας λευκού συμβάλλει επίσης στη μείωση της έντασης των θερμότερων τόνων.

Canon EOS 80D Body TOP

Ευκολία χρήσης
Η EOS 80D δημιουργήθηκε με μεγάλη προσοχή ώστε να παρέχει στους φωτογράφους όλα όσα χρειάζονται. Η σχεδίαση της μηχανής δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον ενστικτώδη χειρισμό, που σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε με ευκολία την εμπειρία λήψης χάρη στους βολικά τοποθετημένους μηχανισμούς που σας παρέχουν πρόσβαση στις συχνότερα χρησιμοποιούμενες καταστάσεις και ρυθμίσεις λειτουργίας. Το Έξυπνο σκόπευτρο προβάλλει το 100% του κάδρου, καθώς και τις τρέχουσες ρυθμίσεις· μπορείτε επίσης να μεταβείτε γρήγορα στην οθόνη αφής Clear View LCD II μεταβλητής γωνίας 7,7cm (3,0″), η οποία είναι ιδανική για βιντεοσκόπηση, για χρήση με την κατάσταση Άμεσης προβολής ή για γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες.

Γίνετε ο κινηματογραφιστής που ονειρεύεστε
Ό,τι κι αν δημιουργείτε, ένα ταξιδιωτικό βιντεολόγιο ή μια ταινία κινηματογραφικού στυλ, η EOS 80D σάς παρέχει απόλυτη ευελιξία και δυνατότητα εγγραφής εικόνας Full HD. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF της Canon, η αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας και η ομαλή εστίαση στο θέμα κατά την παρακολούθησή του είναι εύκολη υπόθεση. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε εύκολα τόσο την ταχύτητα όσο και την ευαισθησία παρακολούθησης της αυτόματης εστίασης, για πλήρη έλεγχο του ρυθμού και της απόκρισης του συστήματος AF ανάλογα με το στυλ της ταινίας σας. Οι ενθουσιώδεις κινηματογραφιστές μπορούν να είναι βέβαιοι για την επαγγελματική εμφάνιση του υλικού τους, χάρη στη δυνατότητα εγγραφής στα 60p και σε μορφή MP4, η οποία είναι ιδανική για την επιβράδυνση της δράσης με παράλληλο έλεγχο της εστίασης. Η EOS 80D διαθέτει υποδοχές σύνδεσης ακουστικών και μικροφώνου, δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο του ήχου κατά τη λήψη.

Canon EOS 80D Side Views

Εύκολη σύνδεση, λήψη από απόσταση και κοινή χρήση της δουλειάς σας
Απολαύστε την ελευθερία της λήψης από απόσταση μέσω smartphone ή tablet με την EOS 80D, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Camera Connect της Canon. Η ενσωματωμένη υποστήριξη διασύνδεσης Wi-Fi και Dynamic NFC καθιστά απλούστατη τη σύνδεση και την κοινή χρήση εικόνων JPEG πλήρους ανάλυσης με έξυπνες συσκευές. Μπορείτε επίσης να ελέγχετε τη μηχανή μέσω σύνδεσης σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς να απαιτείται οικιακός δρομολογητής Wi-Fi, καθώς και να αποθηκεύετε, να εξετάζετε και να μοιράζεστε τις φωτογραφίες και τις ταινίες σας γρήγορα και εύκολα από ένα κεντρικό σημείο χρησιμοποιώντας το σύστημα Connect Station CS100 της Canon.

EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM και προσαρμογέας κινητήρα ζουμ PZ-E1
Με ευελιξία εφάμιλλη της EOS 80D, ο νέος φακός EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM της Canon παρέχει υψηλές επιδόσεις αυτόματης εστίασης για ταινίες και στατικές εικόνες, με εύρος εστιακών αποστάσεων που επιτρέπει ευρείες λήψεις ή κοντινά πλάνα με έναν μόνο φακό. Ο EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM είναι ο πρώτος φακός της Canon που διαθέτει τεχνολογία Nano USM, η οποία προσφέρει ομαλή και αθόρυβη αυτόματη εστίαση για ταινίες και ασύλληπτη ταχύτητα για στατικές εικόνες.

Canon EF-S 18-135mm USM & Power Zoom Adapter PZ-E1

Canon EF-S 18-135mm USM & Power Zoom Adapter PZ-E1

Ο νέος Προσαρμογέας κινητήρα ζουμ PZ-E1 είναι ένα αξεσουάρ μικρού μεγέθους και βάρους, σχεδιασμένο για τον EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM, που προσφέρει ομαλό έλεγχο του ζουμ κατά τη λήψη ταινιών· είναι ιδανικός για την εγγραφή ντοκιμαντέρ επαγγελματικού επιπέδου και διαθέτει δυνατότητα ελέγχου μέσω Wi-Fi.