Νέα Νέα μοντέλα

CANON EOS M10

H δύναμη μιας μηχανής EOS σε απλοποιημένη μορφή!

Η Canon EOS M10 είναι η νέα μηχανή του mirrorless συστήματος της εταιρίας. Ανακοινώθηκε μαζί με τον EF-M 15-45mm f/3.5-5.6 IS STM, ένα φακό ειδικά σχεδιασμένο για το συγκεκριμένο σύστημα, που ως κύριο χαρακτηριστικό έχει την ικανότητά του να “μαζεύει” και να κλειδώνει, κάτι που του επιτρέπει να παραμένει εξαιρετικά μικρός σε φυσικές διαστάσεις.

Canon EOS M10 top

Η EOS M10 ενσωματώνει τον επεξεργαστή Digic 6, αισθητήρα APS-C με ανάλυση 18ΜΡ, δυνατότητα λήψης FullHD βίντεο (24p/30p MP4), 4.6fps μέγιστο ρυθμό λήψης και εύρος ευαισθησιών ISO 100-12800 που μπορεί να επεκταθεί έως τα ISO 25600. Διαθέτει τεχνολογία Hybrid CMOS AF II και σύστημα εστίασης 49 σημείων, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να ανταποκριθεί, με ταχύτητα και ακρίβεια, τόσο σε εφαρμογές λήψης στατικής εικόνας, όσο και σε εκείνες λήψης βίντεο.

Canon EOS M10 back

Όταν χρησιμοποιείται με συμβατούς φακούς, όπως ακριβώς ο EF-M 15-45mm f/3.5-5.6 IS STM, αξιοποιείται η λειτουργία Dynamic IS για λήψη βίντεο χωρίς κούνημα, όταν αυτή γίνεται στο χέρι. Στην πλάτη της μηχανής υπάρχει μια οθόνη αφής LCD με διαγώνιο 3″, ανάλυση 1.040.000 κουκίδες, η οποία μπορεί να περιστραφεί κατά 180ο. Τα μενού είναι παραμετροποίησιμα προκειμένου κάθε χρήστης να προσαρμόζει τη μηχανή στις ανάγκες του, Η λειτουργία Creative Assist θα απλοποιήσει τη φωτογραφική διαδικασία και θα βοηθήσει τους αρχάριους, ενώ οι πιο έμπειροι φωτογράφοι μπορούν κάλλιστα να επιλέξουν κάποια από τα δημιουργικά προγράμματα προτεραιότητας διαφράγματος ή ταχύτητας που υπάρχουν στο σχετικό επιλογέα. Επίσης ενσωματώνει Wi-Fi με NFC και είναι συμβατή με την ειδική βάση Connect Station CS100 μέσω της οποίας μπορείτε πολύ εύκολα να αποθηκεύσετε το υλικό σας, να το προβάλλετε σε τηλεοράσεις ή να το μοιραστείτε σε κοινωνικά δίκτυα.