Νέα Νέα μοντέλα

H CANON EUROPE ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΝ OCE COLORADO 1640

Ταχύτερος από κάθε άλλον εκτυπωτή της κατηγορίας του.

Η Canon Europe ανακοινώνει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια τον Océ Colorado 1640, τον πρώτο εκτυπωτή roll-to-roll μεγάλου φορμά, βασισμένο στη νέα τεχνολογία Canon UVgel.

H τεχνολογία UVgel έχει αναπτυχθεί από την Canon, με σκοπό να προσφέρει ανεπανάληπτη παραγωγικότητα, σε συνδυασμό με εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, σε ένα μεγάλο εύρος μέσων, με αποτέλεσμα τη βέλτιστη ευελιξία στις εφαρμογές. Ο Océ Colorado 1640 αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας UVgel και είναι κατασκευασμένος με βάση τα υψηλότερα βιομηχανικά πρότυπα, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός εντατικού συστήματος παραγωγής σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, παράγοντας μεγάλο όγκο γραφιστικών εκτυπώσεων σε μεγάλο φορμά και μέσα στα στενά χρονικά περιθώρια που απαιτούν οι πελάτες.

Κορυφαία παραγωγικότητα

Ταχύτερος από κάθε άλλον εκτυπωτή της κατηγορίας του, επιτυγχάνοντας ταχύτητες της τάξης των 159 m2/hr, για εφαρμογές όπως διαφημιστικοί πίνακες (billboards) ή πανό εξωτερικών χώρων, o νέος Océ Colorado 1640 προσφέρει στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης (print service providers – PSPs) ανεπανάληπτα επίπεδα παραγωγικότητας. Ακόμη και στο ανώτερο επίπεδο ποιότητας για εφαρμογές εσωτερικού χώρου με υψηλή ποιότητα, ο εκτυπωτής λειτουργεί σε ταχύτητα 40m2/hr.

Το μελάνι Canon UVgel ενώνεται άμεσα με το υπόστρωμα της επιφάνειας εκτύπωσης, με αποτέλεσμα την ελεγχόμενη και επακριβή τοποθέτηση των κουκκίδων, με ελάχιστη διάχυση. Eλαχιστοποιώντας την εξάπλωση του μελανιού και τη συνένωση με το μέσο εκτύπωσης, ο απαιτούμενος όγκος μελανιού μπορεί να εκτυπωθεί σε κάθε πέρασμα, προσφέροντας πλούσιες και έντονες εικόνες σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες.

Ο Océ Colorado 1640 φωτογραφημένος από ψηλά.

Το κορυφαίας τεχνολογίας σύστημα σταθεροποίησης χαμηλής θερμοκρασίας LED-UV, κινείται ανεξάρτητα από τον φορέα εκτύπωσης και ολοκληρώνει τη διαδικασία με ένα πέρασμα υπεριώδους ακτινοβολίας, επιτρέποντας έτσι στην εκτύπωση να πραγματοποιηθεί ταχύτατα και στη βέλτιστη δυνατή ποιότητα. Οι σταθεροποιημένες εκτυπώσεις με UVgel στεγνώνουν αμέσως και είναι έτοιμες για φινίρισμα ή λαμινάρισμα, κι έτσι είναι ιδανικές για επαγγελματικές εφαρμογές, οι οποίες απαιτούν γρήγορο χρόνο παράδοσης και εγκατάσταση.

Η παραγωγικότητα ενισχύεται ακόμη περισσότερο χάρη στη ρύθμιση του Océ Colorado 1640 για διπλό ρολό, η οποία επιτρέπει στον PSP να εναλλάσσει δύο είδη και μεγέθη εκτυπωτικού μέσου κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, με αποτέλεσμα τη γρήγορη παραγωγή ποικίλων εφαρμογών με ποικίλο περιεχόμενο.

Εξαιρετική ποιότητα

Ο Océ Colorado 1640 προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας κάθε φορά, σε αλλεπάλληλες εκτυπώσεις. Η ακριβής τοποθέτηση των κουκκίδων UVgel παράγει εικόνες με οξύτητα, ελάχιστη διάχυση και πρακτικά καθόλου είδωλα, ενώ οι σταθερές και απόλυτα ελεγχόμενες κουκκίδες εξασφαλίζουν χρωματική συνέπεια σε κάθε πέρασμα. Οι κεφαλές εκτύπωσης Canon UVgel εμπεριέχουν ένα κατοχυρωμένο σύστημα παρακολούθησης των ακροφυσίων, με τη χρήση ακουστικής δειγματοληψίας, με στόχο την ανίχνευση και διόρθωση κάθε δυσλειτουργικού ακροφυσίου, με αποτέλεσμα να εξαφανίζουν, πρακτικά, τις λευκές γραμμώσεις. Αυτό επιτρέπει την εκτύπωση χωρίς την ανάγκη επίβλεψης και μειώνει την εμφάνιση ξεθωριασμένων εκτυπώσεων.

Ταχύτερη απόσβεση του κόστους

Ο Océ Colorado 1640 είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε το συνολικό κόστος λειτουργίας του να διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα, επιταχύνοντας έτσι την απόσβεση της επένδυσης. Η τεχνολογία Canon UVgel μειώνει την κατανάλωση μελανιού ακόμη και κατά 40% σε σύγκριση με τις ανταγωνιστικές τεχνολογίες, χάρη στον αποδοτικότερο τρόπο έκχυσης μελάνης, τον σημαντικό περιορισμό της ανάγκης για συντήρηση των μελανιών και την εξάλειψη της ανάγκης για βελτιωτικά.

Λεπτομέρεια του Océ Colorado 1640.

Τα χαρακτηριστικά αυτοματοποίησης του εκτυπωτή, μειώνουν το χρόνο που δαπανά ο χειριστής για τη χρήση του, ακόμη και κατά το 1/3 σε σύγκριση με άλλες ανταγωνιστικές τεχνολογίες, για παράδειγμα με την εγκατάσταση ενός αποκλειστικού συστήματος διπλού ρολού, χάρη στο οποίο μειώνεται ο χρόνος φόρτωσης μέσων. Η βιομηχανική σχεδίαση στοχεύει το μέγιστο λειτουργικό χρόνο παραγωγής, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις παρεμβάσεις για συντήρηση.

Ο εκτυπωτής Océ Colorado 1640 θα παρουσιαστεί  για πρώτη φορά στο κοινό των χωρών της περιοχής EMEA στην έκθεση FESPA 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο Αμβούργου,  στις 8 -12 Μαΐου 2017.

Η πλαϊνή δεξιά όψη του εκτυπωτή