Νέα Νέα μοντέλα

CANON IMAGEPRESS C10000VP

Για τον χειρισμό ευρείας γκάμας υλικών εκτύπωσης, με διάφορα βάρη.

Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon, παρουσιάζει τη Σειρά imagePRESS C10000VP, στοχεύοντας στην κάλυψη της ζήτησης για συστήματα ψηφιακής παραγωγής που επιτυγχάνουν ποιότητα εκτύπωσης και σταθερότητα χρωμάτων εφάμιλλη με αυτήν των πιεστηρίων Offset.

Η σειρά imagePRESS C10000VP, σχεδιασμένη για τον χειρισμό ευρείας γκάμας υλικών εκτύπωσης με διάφορα βάρη χωρίς να θυσιάζεται η συνολική παραγωγικότητα, υποστηρίζει μηνιαίο φόρτο εργασίας έως 1,5 εκατομμύρια εκτυπώσεις A4. Η Intersys, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου και μένοντας πιστή στην πολιτική της για υψηλή ποιότητα και βέλτιστη ικανοποίηση των πελατών της, ανέλαβε τον εκσυγχρονισμό της IT υποδομής των προαναφερόμενων εταιριών, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες λύσεις που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην βελτίωση των διαδικασιών ενώ ταυτόχρονα θα αποφέρουν μείωση του εκτυπωτικού κόστους.

Η νέα Σειρά imagePRESS προσφέρει υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης –έως 100 όψεις A4 ανά λεπτό με το μοντέλο imagePRESS C10000VP και 80 όψεις A4 ανά λεπτό με το μοντέλο imagePRESS C8000VP– σε όλα τα υποστηριζόμενα υλικά με βάρος έως 350g/m². Τα μοντέλα της σειράς παρέχουν ζωντανές και σταθερές εκτυπώσεις, καθώς και υψηλή παραγωγικότητα και αξιοπιστία. Είναι σχεδιασμένα για απαιτητικά περιβάλλοντα παραγωγής σε τυπογραφεία, εσωτερικά τμήματα εκτυπώσεων, παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης εγγράφων συναλλαγών και επιστολικής επικοινωνίας κ.ά.