Νέα μοντέλα

CANON: NEA ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ IMAGERUNNER ADVANCE

Yπόσχονται σταθερότερη εμπειρία χρήσης και διαχείρισης από κάθε άλλη φορά.

Η Canon ανακοίνωσε μια σημαντική αναβάθμιση στην 3ης γενιάς σειρά συσκευών imageRUNNER ADVANCE. H 2η έκδοση του χαρτοφυλακίου επιχειρεί να συνδυάσει τις τελευταίες τεχνολογίες hardware και software της Canon, που παρέχουν ασφαλείς επαγγελματικές λύσεις εγγράφων, βασισμένες στο cloud.

To νέο χαρτοφυλάκιο συσκευών imageRUNNER ADVANCE θα λειτουργεί βάσει ενός ενιαίου συστήματος firmware – Unified Firmware Platform (UFP), το οποίο προσφέρει σταθερότερη εμπειρία χρήσης και διαχείρισης από κάθε άλλη φορά. Μέσω συνεχούς παρακολούθησης επιτυγχάνεται ο εντοπισμός αδυναμιών, προτού αυτές ανακύψουν, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Με τη συνεχή ανανέωση των πιο πρόσφατων χαρακτηριστικών και ανανεώσεων των συσκευών, ο εξοπλισμός παραμένει πλήρως λειτουργικός και ασφαλής με ελάχιστη παρέμβαση εκ μέρους των χρηστών. Χάρη στο σύστημα UFP, οι πελάτες έχουν τη σιγουριά ότι η επένδυσή τους είναι ασφαλής, δίχως την ανάγκη αλλαγής ολόκληρου του εξοπλισμού, όταν προκύπτει μια αναβάθμιση.

Σχεδιασμένες για να συνδέουν με ενιαίο τρόπο την τεχνολογία του γραφείου με το cloud, οι συσκευές imageRUNNER ADVANCE  3ης Γενιάς 2ης Έκδοσης (Third Generation 2nd Edition) παρέχουν μια ευρεία γκάμα μοντέλων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Οι αναβαθμισμένες συσκευές παρέχουν ενσωματωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν προηγμένη δυνατότητα σάρωσης στο cloud, και λύση διαχείρισης εξόδου – uniFLOW Online Express, καθώς και λύση επαλήθευσης συσκευών – Universal Login Manager. Η παρακολούθηση και αναφορά της δραστηριότητας και η δημιουργία οπτικοποιημένων αναφορών πραγματοποιείται εύκολα χάρη στο uniFLOW Online Express portal. Ο κεντρικός πίνακας ελέγχου (dashboard) επιτρέπει το drag & drop λειτουργικών εικονιδίων (widgets) σύμφωνα με τις εξατομικευμένες απαιτήσεις του πελάτη και προβάλλει μια επισκόπηση του περιβάλλοντος εκτυπώσεων, σάρωσης και αντιγραφής της επιχείρησης, δίνοντας διαφορετικές λεπτομερείς αναφορές ανά χρήστη και συσκευή. Το uniFLOW Online Express επιτρέπει στους διαχειριστές να παρακολουθούν το κόστος των εκτυπώσεων, αντιγραφών, σαρώσεων και λειτουργιών φαξ της επιχείρησης, η οποία διευκολύνει τον καταμερισμό του κόστους ανάλογα με τις επί μέρους ανάγκες κάθε χρήστη.

Canon imageRUNNER ADVANCE C3530i

Το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο των συσκευών  imageRUNNER Advance μπορεί επίσης να συνεργάζεται με άλλες λύσεις διαχείρισης λήψης και εγγράφων, μεταξύ των οποίων τα uniFLOW και Therefore Online. Η πλήρης συνδεσιμότητα με το cloud επιτρέπει στην επιχείρηση να εφαρμόζει συγκεκριμένες παραμέτρους εφαρμογών εγγράφων σε κάθε συσκευή. Η πλατφόρμα uniFLOW διακρίνεται από ευκολία στην εγκατάσταση και τη διαχείριση, δίνοντας πρόσβαση σε σύγχρονες τεχνολογίες πρόσβασης στο cloud, με στόχο την απλοποίηση των επαγγελματικών διαδικασιών και την αύξηση της παραγωγικότητας, επιτρέποντας στους εργαζομένους να επικεντρωθούν στα βασικά τους καθήκοντα.

Οι λύσεις uniFLOW Online Express και uniFLOW Online υποστηρίζουν επίσης το εκτενές χαρτοφυλάκιο hardware της Canon, όπως τις σειρές imageRUNNER C3000 και i-SENSYS που κυκλοφόρησαν το 2017, καθώς και τα νέα Α/Μ προϊόντα i-SENSYS που θα κυκλοφορήσουν φέτος, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην Canon να διευρύνει περαιτέρω μέσα στο 2018 το φάσμα των λύσεων που παρέχει.

Η νέα σειρά imageRUNNER ADVANCE θα είναι διαθέσιμη από το Φεβρουάριο του 2018 και το uniFLOW Online Express από τον Απρίλιο του 2018.

Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Ο imageRUNNER C3025i συνδέεται με smartphone μέσω σύνδεσης NFC.