Νέα Νέα μοντέλα

CANON: ΝΕΕΣ IXUS ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ SELPHY

Εύχρηστες και λεπτές οι νέες IXUS, σας επιτρέπουν να τις έχετε πάντα μαζί σας!

Η Canon επεκτείνει τη σειρά των εύχρηστων φωτογραφικών μηχανών IXUS, παρουσιάζοντας τα μοντέλα IXUS 285 HS, IXUS 180 και IXUS 175. Παράλληλα, παρουσιάζει τον κομψό και με μικρές διαστάσεις φωτογραφικό εκτυπωτή SELPHY CP1200, που φαντάζει ως  ο κατάλληλος σύντροφος των νέων φωτογραφικών μηχανών της σειράς, καθώς και smartphone, προσφέροντας πανεύκολη παραγωγή εκτυπώσεων όπου κι αν βρίσκεστε.

Με τις IXUS 285 HS, IXUS 175 και IXUS 180 θα είστε έτοιμοι για κάθε θέμα. Και τα τρία μοντέλα διαθέτουν εντυπωσιακό ευρυγώνιο φακό και οπτικό ζουμ 8x, 10x και 12x, το οποίο μπορεί να επεκταθεί με τη λειτουργία ZoomPlus για ακόμη πιο κοντινές λήψεις, πάντα με τη βέλτιστη ποιότητα. Η λειτουργία Αυτόματου ζουμ επιτρέπει στον χρήστη να επικεντρωθεί στην καταγραφή των ξεχωριστών στιγμών, αυξάνοντας ή μειώνοντας έξυπνα το ζουμ για τη σύνθεση της λήψης ανάλογα με τον αριθμό των ανθρώπων που βρίσκονται μέσα στο κάδρο.

CANON IXUS 285 HS

CANON IXUS 285 HS

Και τα τρία μοντέλα διαθέτουν ειδικό πλήκτρο Εγγραφής ταινίας, που επιτρέπει την καταγραφή ταινιών με το άγγιγμα ενός πλήκτρου. Τα μοντέλα IXUS 285 HS και IXUS 180 διαθέτουν επίσης τεχνολογία Έξυπνου σταθεροποιητή εικόνας, η οποία προσαρμόζεται συνεχώς στη σκηνή ώστε να διασφαλίσει ότι καταγράφονται οι καλύτερες εικόνες και ταινίες, ακόμη και εν κινήσει.

Εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας
Ελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας με τη Δημιουργική λήψη της IXUS 285 HS. Πατώντας απλώς το κουμπί του κλείστρου, η μηχανή εφαρμόζει αυτόματα πέντε πρόσθετα μοναδικά φίλτρα – ιδανικά για να εκπλήξετε τους φίλους και την οικογένειά σας με τα καλλιτεχνικά αποτελέσματα που προφέρουν και να τα μοιραστείτε μαζί τους. Η IXUS 285 HS εξαλείφει επίσης την ανάγκη για επεξεργασία μετά τη λήψη χάρη στην κατάσταση Καλύτερες στιγμές ιστορίας, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να ξαναζήσετε τις αναμνήσεις σας στην παλάμη του χεριού σας, καθώς δημιουργεί αυτόματα μια ταινία με τις σημαντικότερες στιγμές, χρησιμοποιώντας κλιπ για επιλεγμένους ανθρώπους ή ημερομηνίες.

CANON IXUS 180

CANON IXUS 180

Η νέα σειρά IXUS προσφέρει εύκολη λήψη για τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής. Εφοδιασμένη με την καλύτερη τεχνολογία απεικόνισης της Canon, η IXUS 285 HS διαθέτει έναν αισθητήρα CMOS 20,2 megapixel, ενώ οι IXUS 180 και IXUS 175 ενσωματώνουν αισθητήρες 20 megapixel. Σε συνδυασμό με τον προηγμένο επεξεργαστή DIGIC 4+, όλες οι μηχανές προσφέρουν εξαιρετικά γρήγορη απόκριση και ανώτερη ποιότητα εικόνας, δίνοντας ζωή στις αναμνήσεις σας. Το Σύστημα HS της IXUS 285 HS είναι ιδανικό για λήψεις με ασθενές φως, προσφέροντας αυτοπεποίθηση ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

CANON IXUS 175

CANON IXUS 175

Μοιραστείτε τις εικόνες με τους φίλους σας
Η λειτουργικότητα Wi-Fi και Dynamic NFC που υποστηρίζουν τα νέα μοντέλα της σειράς IXUS σας δίνουν τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις αναμνήσεις σας πολύ απλά. Μπορείτε να ξεκινήσετε συνδέοντας τη μηχανή σε ένα συμβατό smartphone ή σε μια συσκευή αποθήκευσης φωτογραφιών, όπως το Canon CS100, με το πάτημα ενός πλήκτρου ή με ένα απλό άγγιγμα. Μπορείτε ακόμη και να ανεβάζετε τις δημιουργίες σας απευθείας σε κοινωνικά δίκτυα ή να δημιουργείτε πανεύκολα εφεδρικά αντίγραφα φωτογραφιών και βίντεο στην υπηρεσία irista της Canon – μια προηγμένη πλατφόρμα για τη διαχείριση εικόνων, που βασίζεται σε τεχνολογίες cloud.

CANON SELPHY CP1200

CANON SELPHY CP1200

SELPHY CP1200: Φορητή εκτύπωση
Η δημιουργία αναμνήσεων που αντέχουν στον χρόνο είναι πολύ απλή με το νέο SELPHY CP1200, είτε εκτυπώνετε στο σπίτι είτε καθώς ταξιδεύετε. Ο SELPHY CP1200 προσφέρει απλή και εύκολη διασύνδεση, με ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi και AirPrint, γεγονός το οποίο σας επιτρέπει να εκτυπώνετε από smartphone, tablet και συμβατές μηχανές και προσφέροντάς σας ποιότητα επιπέδου φωτογραφικού εργαστηρίου σε λιγότερο από ένα λεπτό. Χάρη στην τεχνολογία Dye-sub (εξάχνωσης χρωστικών ουσιών), μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ τεσσάρων ειδών φινιρίσματος για τις εκτυπώσεις, χωρίς να αλλάξετε τύπο χαρτιού. Αποδεσμεύστε τις αναμνήσεις σας από μηχανές και smartphone με πληθώρα δημιουργικών τρόπων, παράγοντας σε εξαιρετικά σύντομο χρόνο αυτοκόλλητα και μίνι ή τετράγωνες εκτυπώσεις, ή εκτυπώσεις σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας. Χρησιμοποιώντας την προαιρετική επαναφορτιζόμενη συστοιχία μπαταριών, μπορείτε να εκτυπώνετε έως και 54 φωτογραφίες ακόμη κι όταν βρίσκεστε μακριά από τη βάση σας.