Νέα μοντέλα

Η CANON ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ PIXMA TS205 KAI TS305

Για οικονομική και βολική εκτύπωση στο σπίτι!

Η Canon Europe ανακοίνωσε (5/12/17) την κυκλοφορία δύο νέων οικιακών εκτυπωτών, που ανήκουν στη σειρά PIXMA: τα μοντέλα TS205 και TS305.

Aς δούμε τα βασικότερα χαρακτηριστικά τους:

  • Ιδανικοί για οικογένειες και σπουδαστές, οικονομικοί, μικρού μεγέθους και κομψοί εκτυπωτές με ευκολία χρήσης
  • Φωτογραφίες 10×15 εκατοστών χωρίς περιθώρια, με έντονα χρώματα που μπορούν να τυπωθούν στο σπίτι
  • Χάρη στη συνδεσιμότητα Wi-Fi, οι εκτυπώσεις μπορούν να αποσταλούν απευθείας από μια έξυπνη συσκευή στον εκτυπωτή PIXMA TS305
  • Αντιγράψτε και μετατρέψτε εικόνες από smartphones σε μορφή PDF χάρη στην αποκλειστική λειτουργία της Canon, Smartphone Capture and Copy, που υποστηρίζεται στο μοντέλο TS305

Εκτύπωση δίχως περιθώρια στο σπίτι

Η εκτύπωση αγαπημένων στιγμών με φίλους και οικογένεια είναι πλέον εύκολη υπόθεση με τους νέους εκτυπωτές PIXMA. Είτε πρόκειται για δημιουργία φωτογραφικών κολάζ ή για την τοποθέτηση φωτογραφιών στο ψυγείο, τα μοντέλα PIXMA TS205 και PIXMA TS305 τυπώνουν φωτογραφίες 10Χ15 εκατοστών χωρίς περιθώρια σε μόλις 65 δευτερόλεπτα.

Για τους τελειομανείς της οικογένειας, το μελάνι Canon υπόσχεται ό,τι το καλύτερο: ένα μαύρο μελάνι τύπου pigment για εκτύπωση κειμένου υψηλής λεπτομέρειας, και έγχρωμα μελάνια τύπου dye για τα πιο ζωντανά χρώματα και την επίτευξη της υψηλότερης δυνατής ποιότητας εκτύπωσης.

Canon PIXMA TS205

Ενίσχυση της παραγωγικότητας

Οι εκτυπωτές PIXMA TS205 και TS305 έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την παραγωγικότητα και την εξοικονόμηση χρημάτων, με χαρακτηριστικά όπως, αυτόματη λειτουργία ενεργοποίησης-απενεργοποίησης για λιγότερη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, όταν ο εκτυπωτής δεν είναι σε χρήση. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εκτυπώνουν και να αντιγράφουν ολόκληρα έγγραφα με βελτιωμένα κάτω περιθώρια, και προαιρετικά δοχεία μελανιού XL, κάτι που σημαίνει λιγότερες αναπληρώσεις και περισσότερες εκτυπώσεις. Το μαύρο δοχείο μελανιού XL μπορεί να τυπώσει περίπου 2,2 φορές περισσότερες εκτυπώσεις σε σχέση με κανονικά δοχεία, που έχει ως αποτέλεσμα εντυπωσιακή εξοικονόμηση.

Συνδεσιμότητα WiFi

Η online σύνδεση του μοντέλου PIXMA TS305 συνδυάζεται με συμβατότητα με τα πρότυπα AirPrint και Mopria, προσφέροντας όλα τα οφέλη από αυτή τη δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης. Η εκτύπωση από το δικό σας smartphone ή tablet δεν υπήρξε ποτέ ταχύτερη ή βολικότερη.

Κατεβάστε την εφαρμογή Canon PRINT app για iOS και Android για να επωφεληθείτε ακόμη περισσότερο από τον εκτυπωτή σας. Εκτυπώστε από τη φορητή σας συσκευή, όπως και μέσα από άλλες εφαρμογές, χρησιμοποιώντας το PIXMA Cloud Link, είτε πρόκειται για την πιο πρόσφατή σας φωτογραφία selfie από το Instagram, ή σημαντικά έγγραφα από το Google Drive.

Μείνετε συνδεδεμένοι με τον PIXMA TS305 κάθε στιγμή, ακόμη κι όταν η σύνδεση wi-fi δυσλειτουργεί, ο εκτυπωτής σας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Επιλέξτε λειτουργίες wi-fi εύκολα και απλά, επιλέγοντας να συνδεθείτε μέσω της συμβατικής μεθόδου του wi-fi router, ή χωρίς router, μέσω της λειτουργίας access point.

Canon PRINT app

Συνδεθείτε μέσω τεχνολογίας Bluetooth

Δε θα χρειαστεί να ανησυχείτε άλλο για κολλήματα του χαρτιού ή αν θα σας τελειώσει το μελάνι στη μέση της εκτύπωσης. Όταν ο TS305 είναι συνδεδεμένος μέσω Bluetooth, η εφαρμογή Canon PRINT app σας ενημερώνει σχετικά με σφάλματα, πριν αυτά εξελιχθούν σε προβλήματα, κατευθύνοντάς σας στο online εγχειρίδιο χρήσης, το οποίο περιέχει εύκολα βήματα επίλυσης ζητημάτων, που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Εκτύπωση και αντιγραφή

Ο ολοκαίνουριος PIXMA TS305 παρέχει στους χρήστες το επιπρόσθετο όφελος της αντιγραφής, όπως ακριβώς σε έναν πολύ-λειτουργικό εκτυπωτή, όταν συνδέεται μέσω της εφαρμογής Canon PRINT app. Η εύχρηστη λειτουργία Capture & Copy επιτρέπει στους χρήστες να φωτογραφίζουν οποιοδήποτε έγγραφο με το δικό τους smartphone, είτε πρόκειται για δρομολόγιο λεωφορείων ή για λογαριασμό ύδρευσης, και να το μετατρέψετε σε αρχείο PDF, που μπορείτε να το σώσετε, να το μοιραστείτε ή να το τυπώσετε. Ο PIXMA TS305 διαθέτει μια ειδικά σχεδιασμένη επιφάνεια πλέγματος, που σας επιτρέπει να τοποθετείτε με ακρίβεια το έγγραφό σας στον εκτυπωτή, έτοιμο για αντιγραφή και μετατροπή με το πάτημα ενός κουμπιού. Ακόμη κι όταν καταγράφετε το έγγραφο υπό γωνία, η εφαρμογή το ισιώνει, δίνοντάς του επαγγελματική μορφή, κάθε φορά.

Ψυχαγωγία για την οικογένεια

Με τον PIXMA TS305  μπορείτε να στέλνετε εξατομικευμένα, μοναδικά μηνύματα με την εφαρμογή Canon Message in Print app και να μοιραστείτε τις ιστορίες σας με τους φίλους σας και την οικογένειά σας, με έναν νέο, ευχάριστο τρόπο. Δώστε μια ξεχωριστή πινελιά, εισάγοντας αόρατα μηνύματα, όπως ένα μήνυμα για γενέθλια ή ένα βίντεο από το YouTube, το οποίο θα δουν μόνο τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Όλη η οικογένεια μπορεί τώρα να τυπώσει καλύτερα από κάθε άλλη φορά, χάρη στους νέους PIXMA TS205 και TS305.  Είτε πρόκειται για εκτύπωση σημαντικών εγγράφων, ή λογαριασμών στον PIXMA TS305  με την εφαρμογή Canon PRINT app, ή περνάτε ευχάριστα στέλοντας εξατομικευμένα μηνύματα, οι νέοι εκτυπωτές ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων.

Canon PIXMA TS305