Νέα Νέα μοντέλα

CANON POWERSHOT SX540 HS & SX420 IS

Προσφέρουν ευελιξία λήψης για κάθε ξεχωριστή στιγμή σας!

Η Canon προσθέτει δύο νέες compact φωτογραφικές μηχανές, ενδιάμεσης κατηγορίας με super zoom στη σειρά PowerShot, τα μοντέλα PowerShot SX540 HS και PowerShot SX420 IS.

Η PowerShot SX540 HS διαθέτει δυνατότητες λήψης σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και πλήρη δημιουργικό έλεγχο, ώστε να εκμεταλλεύεστε με τον καλύτερο τρόπο το οπτικό ζουμ 50x και τον  ευρυγώνιο φακό. Η PowerShot SX420 IS προσφέρει ένα φακό ζουμ 42x, αισθητήρα CMOS (CCD) 20 megapixel, επεξεργαστή DIGIC 4+ και μια σειρά αυτόματων και εύχρηστων δημιουργικών δυνατοτήτων, καθώς και υποστήριξη επικοινωνίας Wi-Fi με Dynamic NFC για να μοιράζεστε εύκολα το υλικό σας.

Canon PowerShot SX540 HS
Η PowerShot SX540 HS αξιοποιεί την ισχύ του επεξεργαστή DIGIC 6 σε συνδυασμό με έναν αισθητήρα CMOS (CCD) 20,3 megapixel, ώστε όλες οι αναμνήσεις σας να καταγράφονται με  διαύγεια. Ο αισθητήρας υψηλής ευαισθησίας προσφέρει επίσης λήψεις σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, ενώ το οπτικό ζουμ 50x σας δίνει τη δυνατότητα να πλησιάσετε στη δράση και να αποτυπώσετε ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Με τη λειτουργία ZoomPlus μπορείτε επίσης να διπλασιάσετε ψηφιακά το ζουμ χωρίς απώλεια ανάλυσης, οπότε είτε τραβάτε μακρινά κτήρια είτε φωτογραφίζετε από το πίσω μέρος του σταδίου, τίποτα δεν είναι πολύ μακριά.

PowerShot SX540 HS FRT

Για να μην χάνετε το θέμα σας όταν χρησιμοποιείτε μεγάλο συντελεστή ζουμ, η βελτιωμένη λειτουργία Κλείδωμα βοηθητικού πλαισίου ζουμ ενεργοποιεί μια κατάσταση σταθεροποίησης η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε και να καδράρετε το θέμα με ευκολία, ενώ η μηχανή φροντίζει έξυπνα ώστε να παραμένει κεντραρισμένο και εστιασμένο. Για εντυπωσιακά αστικά τοπία και πανοραμικούς ορίζοντες, ο εξαιρετικά ευρυγώνιος φακός 24mm σας βοηθά να χωρέσετε περισσότερα στοιχεία σε κάθε λήψη· είναι ιδανικός για να μοιράζεστε τις ταξιδιωτικές αναμνήσεις σας με φίλους και συγγενείς.

PowerShot SX540 HS BCK

Για τους εκκολαπτόμενους κινηματογραφιστές, η PowerShot SX540 HS έχει δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD σε μορφή MP4, ενώ χρησιμοποιεί Δυναμική σταθεροποίηση εικόνας (IS) σε 5 άξονες για να διασφαλίσει ότι το υλικό θα παραμένει σταθερό καθώς βιντεοσκοπείτε εν κινήσει. Για τη δημιουργία ταινιών χωρίς καν να τις σκεφτείτε, η λειτουργία Καλύτερες στιγμές ιστορίας αναλύει έξυπνα τις εικόνες και τα κλιπ σας για μια ημερομηνία ή ένα άτομο που καθορίζετε και τα «συρράπτει» αυτόματα, για να παράγει μια αναμνηστική ταινία που μπορείτε να παρακολουθείτε και να μοιράζεστε με άλλους.

Canon PowerShot SX420 IS
Με οπτικό ζουμ 42x, λειτουργία ZoomPlus και εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό σε ένα compact σώμα, η PowerShot SX420 IS είναι η ιδανική μηχανή για να απαθανατίζετε με ευκολία κάθε περίσταση – καθημερινές γρήγορες λήψεις ή ταξιδιωτικές φωτογραφίες. Ο αισθητήρας 20 megapixel και ο επεξεργαστής DIGIC 4+ διασφαλίζουν ποιότητα εικόνας χωρίς συμβιβασμούς, ενώ χάρη στο Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS) οι φωτογραφίες και οι ταινίες HD θα είναι πεντακάθαρες και θα απεικονίζουν κάθε λεπτομέρεια.

PowerShot SX420 IS RED FSL

Χάρη σε μια πληθώρα Δημιουργικών φίλτρων, όπως το εφέ Μινιατούρας και το εφέ Υπερ-ευρυγώνιου, μπορείτε να αποτυπώνετε μοναδικές δημιουργίες στη στιγμή. Η οθόνη LCD 7,5cm (3,0″) διευκολύνει την εξέταση των ταινιών και των φωτογραφιών, ενώ η εργονομική λαβή συμβάλλει στη σταθερότητα του χεριού και της εικόνας του θέματός σας σε κάθε περίπτωση.

PowerShot SX420 IS RED BCK

Δημιουργήστε και μοιραστείτε
Και οι δύο μηχανές διαθέτουν ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi και Dynamic NFC, γεγονός το οποίο σας επιτρέπει να συνδέεστε και να μοιράζεστε εύκολα φωτογραφίες και ταινίες με συμβατά smartphone, tablet ή συσκευές αποθήκευσης, όπως το Canon CS100, ή ακόμη και να ελέγχετε τη μηχανή με τη λειτουργία Απομακρυσμένης λήψης. Το ειδικό πλήκτρο Wi-Fi αποτελεί μια εύχρηστη συντόμευση προς τις λειτουργίες διασύνδεσης, που σας βοηθούν να μοιράζεστε το υλικό σας κατά τις λήψεις. Για περισσότερη σιγουριά, και οι δύο μηχανές διαθέτουν λειτουργία Συγχρονισμού εικόνων, η οποία δημιουργεί αυτόματα εφεδρικά αντίγραφα των φωτογραφιών και των ταινιών σας σε υπηρεσίες cloud, όπως η irista της Canon ή το Google Drive, αμέσως μόλις συνδεθούν στο Internet.