Νέα Νέα μοντέλα

CANON POWERSHOT SX720 HS

Διαθέτει ένα ευρυγώνιο φακό με οπτικό zoom 40x (24-960mm) και ZoomPlus 80x,

Η Canon παρουσίασε την PowerShot SX720 HS, τη λεπτότερη και πιο ισχυρή φωτογραφική μηχανή με υπερ-ζουμ που κατασκεύασε ποτέ.

Ενδυναμώνοντας τη σειρά μηχανών ταξιδιού PowerShot SX, διαθέτει το σύστημα HS της Canon που συνδυάζει έναν αισθητήρα CMOS ανάλυσης 20,3 MP με την ισχύ του επεξεργαστή DIGIC 6 για τη λήψη στατικών εικόνων και ταινιών Full HD, ακόμη κι όταν χάνεται το φως – είτε καθώς περιπλανιέστε σε μια πόλη είτε δειπνείτε στο ύπαιθρο, με την ανατολή ή τη δύση του ήλιου.

Μεγάλο ζουμ, υψηλή ποιότητα

Κατασκευασμένη γύρω από έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό με οπτικό ζουμ 40x (24-960mm) και ZoomPlus 80x, αυτή η ελαφριά μηχανή τσέπης διαθέτει σώμα πάχους μόλις 35,6mm, γεγονός το οποίο την καθιστά ιδανικό ταξιδιωτικό σύντροφο για την καταγραφή όλης της δράσης όπου κι αν διαδραματίζεται, κοντά ή μακριά. Όταν ταξιδεύετε με φίλους, μπορείτε να φωτογραφίσετε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων εμπρός από ένα εντυπωσιακό φόντο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Βοηθητικό πλαίσιο ζουμ, η οποία αυξάνει ή μειώνει έξυπνα το συντελεστή μεγέθυνσης για τη σύνθεση της λήψης ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων στο κάδρο. Μετά, όταν αποφασίσετε να μεταβείτε στον επόμενο προορισμό σας, το Έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας της PowerShot SX720 HS προσαρμόζεται συνεχώς, διασφαλίζοντας τη λήψη εικόνων με την καλύτερη δυνατή ποιότητα, ακόμη και κατά την κίνηση σε ανώμαλο έδαφος.

CANON POWERSHOT SX720 HS

Καταγράψτε τη ζωή σας σε ταινίες Full HD

Απαθανατίστε στιγμές με το άγγιγμα ενός πλήκτρου δημιουργώντας ρεαλιστικές ταινίες Full HD, έως και 60p, σε μορφή MP4. Το Δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας της Canon, σε συνδυασμό με τη λειτουργία Αυτόματης οριζοντίωσης, επιτυγχάνει την εγγραφή απόλυτα σταθερού υλικού, ακόμη κι όταν κινείστε με γρήγορο ρυθμό ή τραβάτε από δύσκολες γωνίες, διορθώνοντας την αστάθεια της μηχανής σε πέντε άξονες. Εάν θέλετε ένα στιγμιότυπο της δράσης, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Σύντομο Κλιπ Ταινίας – μπορείτε να επιλέξετε κλιπ διάρκειας τεσσάρων, πέντε ή έξι δευτερολέπτων, με ποικιλία ρυθμίσεων αναπαραγωγής, όπως με αργή κίνηση ή διπλή ταχύτητα. Για υψηλότερο επίπεδο χειροκίνητου ελέγχου, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Τονισμού περιγραμμάτων MF για να επιτυγχάνετε την πρέπουσα εστίαση σε στατικές εικόνες και ταινίες.

CANON POWERSHOT SX720 HS

Η κατάλληλη δημιουργικότητα σε κάθε περίσταση

Η έκφραση της δημιουργικότητάς σας εν κινήσει είναι εύκολη με την κατάσταση Δημιουργικής λήψης. Όταν ενεργοποιείται, η PowerShot SX720 HS δημιουργεί αυτόματα πέντε εκδόσεις της εικόνας λήψης με την εφαρμογή διάφορων φίλτρων και εφέ. Η μηχανή έχει επίσης δυνατότητα επεξεργασίας των ξεχωριστών ιστοριών σας για τη δημιουργία ενός αξέχαστου βίντεο άλμπουμ με την κατάσταση Καλύτερες στιγμές ιστορίας – έτσι, μπορείτε να ξαναθυμάστε και να μοιράζεστε εύκολα το ταξίδι σας χωρίς να απαιτείται επεξεργασία.

CANON POWERSHOT SX720 HS

Aπαθανατίστε και μοιραστείτε αναμνήσεις στη στιγμή

H υποστήριξη επικοινωνίας Dynamic NFC και Wi-Fi σημαίνει ότι μπορείτε να μοιράζεστε πανεύκολα το υλικό σας με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους για εσάς. Ακουμπήστε απλώς τη μηχανή σε ένα συμβατό smartphone ή στο Connect Station CS100 για να υλοποιήσετε τη σύνδεση, ή πατήστε το πλήκτρο Wi-Fi για να εμφανίσετε τις επιλογές των λειτουργιών Wi-Fi και να μοιραστείτε εικόνες ή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε άλλες συνδεδεμένες συσκευές. Η λειτουργία Συγχρονισμού εικόνων σας δίνει τη δυνατότητα να αρχειοθετείτε τις λήψεις από τα ταξίδια σας, καθώς δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σε διάφορες υπηρεσίες cloud, συμπεριλαμβανομένης της irista της Canon – μια πλατφόρμας στο cloud η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε αυτόματα εικόνες και να ελευθερώνετε χώρο στη μηχανή σας, καθώς και να δημιουργείτε συλλογές και να τις μοιράζεστε με φίλους και μέλη της οικογένειας. Κατά τη λήψη στατικών εικόνων ή βίντεο μπορείτε επίσης να ελέγχετε τη μηχανή ασύρματα και από απόσταση χρησιμοποιώντας ένα smartphone.