Νέα Νέα μοντέλα

CANON POWERSHOT SX730 HS

Φιλοδοξεί να καταστεί ο ταξιδιωτικός σας σύντροφος σε όλες σας τις περιπέτειες!

H Canon ανανεώνει τη σειρά φωτογραφικών μηχανών PowerShot SX, που είναι κατάλληλη για χρήση σε ταξίδια, με τη λεπτή, αλλά δυνατή superzoom φωτογραφική μηχανή 730 HS.

Η PowerShot SX730 HS χωρά στην τσέπη, αλλά επιχειρεί να συμπυκνώσει εξαιρετικές δυνατότητες, καθώς συνδυάζει αισθητήρα CMOS ανάλυσης 20,3 MP με την επεξεργαστική ισχύ του DIGIC 6, ενώ φωτογραφίζει συνεχόμενα σε ρυθμό 5,9 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Ισχυρό zoom                                                         

Η PowerShot SX730 HS διαθέτει ευρυγώνιο φακό με 40x οπτικό zoom και 80x ZoomPlus, για ευέλικτες φωτογραφήσεις, μακριά ή κοντά. Το πάχος της είναι μόλις 39,9 χιλιοστά, κι έτσι μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε μια θήκη στο σακίδιό σας, ή στην τσέπη των παντελονιών σας. Διαθέτει γρήγορη απόκριση στην αυτόματη εστίαση στα 0,12 δευτερόλεπτα, 8 “έξυπνες” καταστάσεις σταθεροποίησης IS, και επιπλέον προηγμένη λειτουργία δυναμικής σταθεροποίησης “Dynamic IS” 5 αξόνων κατά τη βιντεοσκόπηση, με αποτέλεσμα οι εικόνες σας και οι Full HD ταινίες να διατηρούνται πάντοτε καλά εστιασμένες και σταθεροποιημένες.

Δημιουργήστε με ευκολία

Με την PowerShot SX730 HS μπορείτε να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας, χάρη στην ειδική λειτουργία Creative Shot Mode, η οποία είναι εύκολη και γρήγορη στη χρήση εν κινήσει. Η φωτογραφική μηχανή δημιουργεί αυτομάτως πέντε επιπλέον αντίτυπα της εικόνας σας, με μια ποικιλία φίλτρων ή εφέ, παρουσιάζοντάς σας νέους και αναπάντεχους τρόπους σύλληψης των θεμάτων σας. Προσθέστε δημιουργικό οίστρο στο δικό σας Instagram Story με την κατάσταση λειτουργίας Short Clip Movie, με την οποία μπορείτε να συλλάβετε τέσσερα ή πέντε δευτερόλεπτα αποσπασμάτων βίντεο Full HD, με μια ποικιλία από επιλογές αναπαραγωγής, όπως αργή και γρήγορη κίνηση. Η μηχανή διαθέτει μια μεγάλη, περιστρεφόμενη οθόνη LCD. διαγωνίου 7.5 εκατοστών, χάρη στην οποία μπορείτε να φωτογραφίζετε από τις πιο δύσκολες γωνίες, με αποτέλεσμα να γίνεστε πιο δημιουργικοί με τις συνθέσεις σας, ενώ παράλληλα η λειτουργία ημερομηνίας σάς επιτρέπει να αρχειοθετείτε με ακρίβεια κάθε εξερεύνησή σας γύρω από τον κόσμο.

Φωτογραφίστε, μοιραστείτε και θυμηθείτε

Η συνδεσιμότητα Wi-Fi σάς επιτρέπει να συνδέετε τη μηχανή άμεσα με το smartphone σας και να μοιράζεστε τις πιο σημαντικές σας στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας, είτε επισκέπτεστε έναν ναό σε μια μακρινή χώρα, ή περνάτε ένα ξεκούραστο weekend κοντά στο σπίτι σας. Η σταθερή επικοινωνία με το smartphone επιτυγχάνεται επίσης χάρη στη συνδεσιμότητα Bluetooth, για να μπορείτε να βλέπετε τις φωτογραφίες σας ενόσω η μηχανή σας βρίσκεται ασφαλής στην τσάντα σας. Η συνδεσιμότητα Bluetooth σάς δίνει επίσης τον έλεγχο της μηχανής, όταν πραγματοποιείτε ασύρματες λήψεις από μακριά – μια δυνατότητα που σας λύνει τα χέρια όταν θέλετε να τραβήξετε ομαδικές selfies, για να μην ξεχάσετε ποτέ τους νέους φίλους που συναντάτε. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Camera Connect App, μπορείτε εύκολα να συγχρονίσετε την τοποθεσία όλων των φωτογραφιών σας με δεδομένα από το GPS του smartphone σας, για να εντοπίσετε με ακρίβεια τις περιπέτειές σας, οπουδήποτε κι αν αυτές σας πάνε.