Νέα μοντέλα

CANON POWERSHOT V10

Η πρώτη compact μηχανή της εταιρίας που σχεδιάστηκε ειδικά για vlogging!

Η PowerShot V10 είναι μια ελαφριά και εύχρηστη μηχανή που απευθύνεται σε όσους θέλουν να μοιράζονται με φίλους και ακόλουθους τις περιπέτειές τους, χωρίς να κουβαλούν μεγάλο εξοπλισμό.

Ζυγίζοντας λίγο περισσότερο από 211 γραμμάρια και χωρώντας εύκολα σε μια τσέπη, η V10 φιλοδοξεί να προσφέρει στους δημιουργούς περιεχομένου lifestyle και ταξιδιωτικών εμπειριών μια ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει μικρόφωνα υψηλής ποιότητας και ενσωματωμένη βάση. Υπόσχεται να σας προσφέρει τη δυνατότητα να παράγετε πλούσιο περιεχόμενο για την κοινότητά σας, χάρη στην εγγραφή ταινιών 4K UHD με σταθερή εικόνα και το επαγγελματικού επιπέδου θόλωμα του φόντου.

Το στιβαρό, κατακόρυφου προσανατολισμού σώμα είναι προϊόν εντελώς νέας σχεδίασης για την Canon, συμβάλλοντας στην κατασκευή μιας συσκευής τόσο φορητής και διακριτικής, την οποία οι δημιουργοί μπορούν να τη χρησιμοποιούν χωρίς να τραβούν την προσοχή όταν κινηματογραφούν τους εαυτούς τους σε πολυσύχναστα μέρη. Δεν θα χάσετε ποτέ αυθόρμητες στιγμές και αντιδράσεις, καθώς το κουμπί εγγραφής στο κέντρο είναι ειδικά κατασκευασμένο για γρήγορο και ευέλικτο έλεγχο της μηχανής με το ένα χέρι.

Μια συσκευή που χωράει στην παλάμη του χεριού σας

Η PowerShot V10 διαθέτει έναν μεγάλο αισθητήρα CMOS 1 ίντσας, ικανό να προσφέρει βίντεο 4K, καθώς και δυνατότητα λήψης φωτογραφιών. Για ακόμη πιο κινηματογραφική ατμόσφαιρα, οι δημιουργοί μπορούν να αλλάξουν γρήγορα την αίσθηση της λήψης χρησιμοποιώντας κάποιο από τα 14 εφέ φίλτρων χρώματος και την κατάσταση Λείου δέρματος (Smooth Skin mode).

Η κατάσταση σταθεροποίησης Movie Digital IS είναι πρόσφορη για βιντεοσκόπηση κρατώντας τη μηχανή στο χέρι, καθώς συμβάλει στην σταθερότητα της εικόνας, προσφέροντας πιο ευκρινές και καθαρό υλικό, με περισσότερες λεπτομέρειες και διαύγεια σύμφωνα με την εταιρία.

Ανταποκρινόμενη στις ευρείες δυνατότητες των διάφορων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η V10 επιτρέπει λήψη με οποιονδήποτε προσανατολισμό και εγγραφή έως μίας ώρας συνεχούς βίντεο. Επιπλέον, η λειτουργία αυτόματης οριζοντίωσης σας βοηθά να διατηρείτε τα βίντεο ίσια και να αποφεύγετε τα «λοξά» κλιπ, μειώνοντας τον χρόνο που απαιτείται για την επεξεργασία του υλικού σας.

Ήχος

Η V10 είναι κατάλληλη για χρήση σε οποιοδήποτε εξωτερικό ή αστικό περιβάλλον, καθώς διαθέτει δύο μεγάλα στερεοφωνικά μικρόφωνα σχεδιασμένα για εγγραφή αφήγησης και ένα τρίτο μικρόφωνο για τη μείωση του θορύβου. Εκτός από το ενσωματωμένο φίλτρο ανέμου, μπορείτε να αγοράσετε ένα προαιρετικό αντιανέμιο (windshield) ως μέρος του κιτ προηγμένων αξεσουάρ, το οποίο βελτιώνει περαιτέρω την ποιότητα του ήχου σε εξωτερικούς χώρους.

Σχεδιασμένη για την καταγραφή κάθε στιγμής

Χάρη στο σώμα κατακόρυφου προσανατολισμού και τον σχεδιασμό με γνώμονα την απλότητα, ο χειρισμός της PowerShot V10 μπορεί να γίνει σχεδόν αποκλειστικά με ένα χέρι. Η οθόνη αφής LCD 2″ που μπορείτε να γυρίσετε προς τα εμπρός –κατάλληλη για vlogging με εγγραφή του εαυτού σας ή άλλων– προσφέρεται για λήψεις με τη μηχανή στο χέρι, επιτρέποντάς σας να αποτυπώνετε συναισθήματα με ευκολία και να δημιουργήσετε μια οικειότητα με τους θεατές σας. Η ενσωματωμένη βάση σάς δίνει ελευθερία κινήσεων κατά την εγγραφή περιεχομένου όπως μαθήματα μαγειρικής ή κίνησης, για δημοφιλείς μορφές όπως «Ετοιμαστείτε μαζί μου», αποσυσκευασία προϊόντων ή «AMA», καθώς και για βίντεο με άρθρα σε μορφή λίστας θεμάτων (listicle).

Σε σύνδεση με τους ακολούθους σας – όπου κι αν βρίσκεστε

Η PowerShot V10 είναι πλήρως συμβατή με την εφαρμογή Canon Camera Connect, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα τα βίντεό σας σε smartphone ή tablet μέσω Wi-Fi. Η διαχείριση της ροής εργασίας βίντεο είναι πλέον ευκολότερη από ποτέ, χάρη στην ενσωματωμένη υποστήριξη του image.canon για προσωρινή αποθήκευση υλικού στο cloud, απ’ όπου μπορείτε να το μεταφέρετε απευθείας στην πλατφόρμα της επιλογής σας. Εκτός από κομψότητα και ευχρηστία, κατά το σχεδιασμό της μηχανής προβλέφθηκαν επίσης ευρείες δυνατότητες διασύνδεσης, με θύρες HDMI και USB για εύκολη μεταφορά υλικού σε φορητό ή σταθερό υπολογιστή, καθώς και για χρήση ως κάμερα Web. Για όσους είναι συνεχώς έξω και εν κινήσει, η συσκευή μπορεί να φορτιστεί οπουδήποτε μέσω USB-C.

Στείλτε το περιεχόμενο που δημιουργείτε απευθείας από τη μηχανή στους θεατές σας με τις εύχρηστες δυνατότητες ζωντανής ροής υλικού της PowerShot V10, οι οποίες σας επιτρέπουν να μεταδίδετε ζωντανά στους ακολούθους σας, με ειδικές επιλογές στο μενού για ζωντανή ροή στο YouTube και το Facebook.

Αξεσουάρ κατάλληλα για κάθε ταξίδι

Η Canon PowerShot V10 προσφέρεται σε δύο διαφορετικά πακέτα. Το βασικό κιτ περιλαμβάνει καλώδιο τροφοδοσίας, μαλακή θήκη, κάλυμμα φακού, αντιανέμιο (windshield) και ιμάντα καρπού. Για όσους θέλουν πιο δημιουργικές επιλογές, ένα προηγμένο κιτ, σχεδιασμένο σε συνεργασία με την SmallRig, περιλαμβάνει ένα πλαίσιο στήριξης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση ενός δακτυλίου φωτισμού ή για την τοποθέτηση ενός εξωτερικού μικροφώνου

H Canon PowerShot V10 θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο του 2023.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Μικρό και ελαφρύ σώμα με κατακόρυφο προσανατολισμό
 • Ευρυγώνιος φακός με εστιακή απόσταση 6,6mm (οι ισοδύναμες εστιακές αποστάσεις για 35mm είναι 18mm σε κατάσταση λήψης στατικών εικόνων και 19mm σε κατάσταση λήψης βίντεο), μέγιστο διάφραγμα f/2.8
 • Εγγραφή ταινίας σε 4K UHD στα 29,97/25,00fps και σε Full HD στα 59,94/50,00fps
 • AF με Παρακολούθηση προσώπου
 • Κατάσταση Λείου δέρματος σε λήψη ταινίας
 • Μεγάλα στερεοφωνικά μικρόφωνα
 • Ανακλινόμενη οθόνη
 • Ενσωματωμένη βάση (εύκολη ρύθμιση κλίσης έως 30 μοίρες)
 • 14 φίλτρα χρωμάτων
 • Λήψη στατικών εικόνων JPG, ισοδύναμη με Έξυπνη αυτόματη σκηνή
 • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi, Bluetooth, κάμερα Web [UVC/UAC]

Δείτε τις πρώτες εντυπώσεις για τη μηχανή από το συνεργάτη μας Γιώργο Μασχαλίδη στο παρακάτω video!


Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της EISA (Expert Imaging and Sound Association) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;