Νέα μοντέλα

Η CANON ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΤΗΣ

Όλα τα μοντέλα είναι συμβατά με έξι φακούς, με υψηλή αναλυτικότητα και ανεπαίσθητη παραμόρφωση.

Tα νέα μοντέλα χαρακτηρίζονται από ανανεωμένη, συμπαγή σχεδίαση, μεγαλύτερη φωτεινότητα και ανάλυση WUXGA.

Oι Canon XEED WUX7500 (φωτό επάνω), XEED WUX6700 και XEED WUX5800, που διαθέτουν λυχνία, και οι Canon XEED WUX7000Z, XEED WUX5800Z και XEED WUX6600Z, που βασίζονται σε λέιζερ, διαθέτουν υψηλή φωτεινότητα και υψηλή ανάλυση και προορίζονται για επαγγελματίες εγκατάστασης συστημάτων (System Integrators – SIs). Όλα τα μοντέλα είναι συμβατά με έξι ηλεκτρομηχανικούς φακούς, μεταξύ των οποίων και ο RS-SL06UW, με εξαιρετικά υψηλή αναλυτικότητα και ανεπαίσθητη παραμόρφωση, και παρέχουν ευελιξία στην εγκατάσταση σε τοποθεσίες με περιορισμένο χώρο ή σε μεγάλες αίθουσες.

Απίστευτα υψηλή φωτεινότητα και εξαιρετικό χρώμα

Οι καινοτομικοί προβολείς της Canon, που βασίζονται σε λυχνία, θα είναι διαθέσιμοι σε φωτεινότητες 5.800, 6.700 και 7.500 μονάδων φωτεινότητας λούμεν (lumens), ενώ τα μοντέλα λέιζερ διαθέτουν φωτεινότητα 5.800, 6,600 και 7.000 lumens αντίστοιχα. Όλα τα μοντέλα παρέχουν υψηλής φωτεινότητας προβολή, χάρη σε ένα πρόσφατα σχεδιασμένο οπτικό σύστημα, το AISYS 4.2, με βελτιωμένη οπτική ρύθμιση και τεχνολογία LCOS αντανακλαστικού panel. Αυτά τα panels υψηλής ποιότητας LCOS διαθέτουν υψηλή αναλογία διαφράγματος, με σχεδόν χωρίς κενά μεταξύ των pixels. Αυτό υπόσχεται απόδοση ευκρινούς, λεπτομερούς εικόνας χωρίς το «φαινόμενο δικτυωτού πλέγματος», που ενδέχεται να προκύψει όταν χρησιμοποιούνται συμβατικοί προβολείς LCD. Ακόμη και οι μεγάλες, προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις, όπως εκείνες που βρίσκονται σε μουσεία και σε εκδηλώσεις, δεν δημιουργούν πρόβλημα στην προβολή υψηλής ποιότητας, χάρη στην ενσωμάτωση των πιο πρόσφατων και προηγμένων οπτικών συστημάτων και διασυνδέσεων.

Τα μοντέλα XEED WUX7500, XEED WUX6700 και XEED WUX5800 διαθέτουν εγγενή λόγο αντίθεσης 2000:1, ενώ τα XEED WUX7000Z, XEED WUX5800Z και XEED WUX6600Z, διαθέτουν 4000:1 εγγενή λόγο αντίθεσης, καθώς και 20.000:1 δυναμική αντίθεση. Αυτό το πλεονέκτημα, μαζί με την πλήρη κάλυψη του χρωματικού φάσματος sRGB, βελτιώνει ακόμη περισσότερο την εμπειρία θέασης, με αποτέλεσμα πλουσιότερα χρώματα και βαθύτερο μαύρο.

Canon XEED WUX7000Z

Απλή εγκατάσταση και λειτουργία

Η νέα σχεδίαση των προβολέων είναι στιβαρή και ανθεκτική, προσφέροντας κορυφαίες, στην κατηγορία, προδιαγραφές σύμφωνα με την εταιρία. Για τα μοντέλα λέιζερ, το περίβλημα είναι το μικρότερο και ελαφρύτερο που έχει παρουσιάσει η Canon μέχρι σήμερα. Αυτό ανοίγει νέες προοπτικές για την προβολή, επιτρέποντας ευκολότερη εγκατάσταση σε περιορισμένων διαστάσεων χώρους. Αν ένας προβληματικός χώρος σημαίνει ότι ο προβολέας πρέπει να τοποθετείται εκτός άξονα προς την οθόνη, η διόρθωση keystone τεσσάρων γωνιών θα εξομαλύνει τη γεωμετρία της εικόνας για να την κρατήσει απόλυτα ευθυγραμμισμένη. Για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο την εγκατάσταση, το μεγάλο εύρος μετατόπισης του φακού επιτρέπει την εικόνα να προσαρμοστεί χωρίς την ανάγκη να αλλάξει την κλίση ή τη θέση του προβολέα.

Το βίντεο, ο ήχος και τα σήματα ελέγχου μπορούν να μεταδοθούν στους προβολείς σε μεγάλες αποστάσεις μέσω ενός ενιαίου καλωδίου CAT6, χάρη στο HDBaseT – ένα πρότυπο για τη μετάδοση σε μεγάλες αποστάσεις. Η ευελιξία στις ψηφιακές διεπαφές επιτυγχάνεται μέσω εισόδων DVI, HDMI και DP,  εξασφαλίζοντας συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα πηγών ψηφιακού βίντεο και ηλεκτρονικών υπολογιστών. Για παράδειγμα, οι διασκέψεις με βίντεο μπορούν να μεταδοθούν με τη χρήση της ενσωματωμένης λειτουργίας picture-by-picture. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει σε μια ψηφιακή πηγή να συνδεθεί με την είσοδο DVI και μία στην είσοδο HDMI, πριν προβληθεί τέλεια πάνω στην οθόνη προβολής.

Υψηλή απόδοση και οικονομία

Παρότι πρόκειται για εξαιρετικά φωτεινούς προβολείς, τα νέα αυτά μοντέλα καταναλώνουν πολύ λιγότερη ενέργεια από άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία – μόλις 0,073 watt ανά lumen, όταν είναι σε λειτουργία και μόλις 0,3 watt όταν βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής. Η λειτουργία ECO εξασφαλίζει κορυφαία, στην κατηγορία, ενεργειακή απόδοση, και επίσης εξασφαλίζει κορυφαία ενεργειακή απόδοση κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, αλλά και σε κατάσταση αναμονής, συμβάλλοντας στη μείωση των λειτουργικών δαπανών. Αυτά τα χαρακτηριστικά, συνδυαστικά, καθιστούν τους νέους προβολείς ιδανικούς για εκπαιδευτικά ιδρύματα των οποίων οι οικονομικές δυνατότητες περιορίζονται από αυστηρούς προϋπολογισμούς. Οι προβολείς λέιζερ διαθέτουν επίσης διόδους μπλε λέιζερ και πηγές φωτός κίτρινου φωσφόρου, καταργώντας έτσι την ανάγκη συχνής αλλαγής των λυχνιών, και πάλι βοηθώντας να μειωθεί το κόστος της ιδιοκτησίας, καθώς οι συγκεκριμένοι προβολείς παρέχουν 20.000 ώρες λειτουργίας χωρίς την ανάγκη συντήρησης.