Νέα Νέα μοντέλα

CANON SPEEDLITE 430EX-III RT

Mε ασύρματη σύνδεση και επικοινωνία μέσω ραδιοσυχνότητας.

Μεσαίου μεγέθους κεφαλή flash για τις μηχανές της Canon τόσο τις πιο εισαγωγικές dSLR όσο και τα πιο προχωρημένα μοντέλα για πιο εύκολες χρήσεις, με κύριο χαρακτηριστικό του την ασύρματη σύνδεση και επικοινωνία μέσω ραδιοσυχνότητας.

Το Speedlite 430EX-III RT μπορεί να λειτουργήσει τόσο σαν κύρια μονάδα (master) όσο και σαν σκλάβος (slave) όταν λειτουργεί απομακρυσμένα με την ραδιοσυχτότητα αλλά μόνο σαν σκλάβος αν λειτουργεί με το οπτικό κύτταρο εκτός hot shoe μηχανής.

Η κεφαλή του περιστρέφεται 150ο αριστερά και 180ο δεξιά και ανακλίνεται 90ο κάθετα, έχει μικρό πτερύγιο «κατεύθυνσης» της λάμψης και 18 ξεχωριστές λειτουργίες (10 έτοιμες και 8 που ρυθμίζει ο χρήστης). Το GN του είναι 43 στα ISO100 και η κλίμακα εστιακών αποστάσεων των χρησιμοποιούμενων φακών 24-105mm.

Ο ελάχιστος αριθμός εκφωτίσεων είναι 180 και ο χρόνος επαναφόρτισης με αλκαλικές μπαταρίες έχει υπολογιστεί στα 4 δευτερόλεπτα (ανάλογα με τη χρήση στην πλήρη εκφώτιση ή σε κλάσματά της). ΤοSpeedlite 430EX-III RT λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑ και ζυγίζει 295gr.