Νέα Νέα μοντέλα

XEED 4K500ST: Η CANON ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ 4K!

Ο νέος 4Κ προβολέας θα είναι διαθέσιμος κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Η Canon Europe ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση του XEED 4K500ST, του πρώτου της προβολέα σταθερής εγκατάστασης 4K. Σχεδιασμένος για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, όπως προσομοιώσεις και ιατρικές και μηχανολογικές απεικονίσεις, ο προβολέας προσφέρει ανάλυση 4K, σε συνδυασμό με μικρές διαστάσεις και χαμηλό βάρος.

Ο XEED 4K500ST ενσωματώνει ένα πάνελ LCOS 4.096 x 2.400 υψηλής ευκρίνειας, το οποίο επιτρέπει την προβολή υλικού με ανάλυση που υπερβαίνει αυτή των συστημάτων ψηφιακού κινηματογράφου 4K. Χάρη στο οπτικό σύστημα AISYS (Aspectual Illumination System) της Canon, ο προβολέας επιτυγχάνει αυξημένο λόγο αντίθεσης και υπόσχεται βαθιά χρώματα και ρεαλιστική αναπαραγωγή των μαύρων περιοχών, βελτιώνοντας την εμπειρία θέασης. Επιπλέον, ο XEED 4K500ST έχει δυνατότητα προβολής εικόνων υψηλής λεπτομέρειας, γεγονός το οποίο τον καθιστά κατάλληλη επιλογή για μηχανολογικές εφαρμογές, όπου το υλικό που παράγεται από συστήματα CAD (Computer-Aided Design) και τρισδιάστατης μοντελοποίησης.

Σταθερή φωτεινότητα
Ο XEED 4K500ST προσφέρει σταθερή φωτεινότητα 5.000 lumen σε ολόκληρο το εύρος του ζουμ. Χάρη στον νέο ευρυγώνιο φακό ζουμ 4K, έχει δυνατότητα προβολής μεγάλων εικόνων από μικρή απόσταση, καθώς και μια λειτουργία περιφερειακής εστίασης η οποία επιτρέπει την προβολή εικόνων σε καμπύλες οθόνες. Ο προβολέας είναι ο μοναδικός στο είδος του που διαθέτει φακό με σταθερό διάφραγμα (αριθμό «F») σε ολόκληρο το εύρος του ζουμ και διατηρεί άνοιγμα διαφράγματος F2.6, ανεξάρτητα από τη θέση του ζουμ. Ως αποτέλεσμα, η φωτεινότητα στη μέγιστη ρύθμιση τηλεφακού είναι σχεδόν ίδια με αυτήν στη μέγιστη ρύθμιση ευρυγώνιου, γεγονός το οποίο διευκολύνει την εγκατάσταση και την αλλαγή της θέσης χωρίς να απαιτείται επαναρύθμιση του φωτισμού περιβάλλοντος.

 Canon XEED 4K500ST BACK

H πλαϊνή όψη του προβολέα.

Κορυφαία σχεδίαση στον κλάδο
Με βάρος μόλις 17,6kg μαζί με τον φακό, ο XEED 4K500ST είναι ο ελαφρύτερος προβολέας 4K του κόσμου στην κατηγορία του. Οι μικρές του διαστάσεις σημαίνουν ότι μπορεί να χωρέσει χωρίς πρόβλημα σε διάφορα περιβάλλοντα σταθερής εγκατάστασης, κάνοντας την προβολή 4K πραγματικότητα εκτός των κινηματογραφικών αιθουσών.

Με μικρό χρόνο υστέρησης 16,6ms, τον χαμηλότερο από όλους τους προβολείς 4K στην αγορά, ο XEED 4K500ST προσφέρει την ταχύτερη απόκριση μεταξύ των προβολέων 4K. Ακολουθεί επίσης μια νέα σχεδίαση, με ανεξάρτητα δομικά στοιχεία, που διευκολύνει την πρόσβαση στη λυχνία και στο φίλτρο, ακόμη και στη θέση εγκατάστασης του προβολέα, για γρήγορη και εύκολη συντήρηση.

Ελκυστικές, σύνθετες εικόνες από πολλούς προβολείς
Χάρη στην τεχνολογία «ανάμειξης περιγραμμάτων» με υψηλή ευκρίνεια της Canon, υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού πολλών προβολέων XEED 4K500ST για τη δημιουργία εικόνων μεγάλης κλίμακας. Η δυνατότητα διόρθωσης της τραπεζοειδούς παραμόρφωσης στις τέσσερις γωνίες κατά τη λειτουργία ανάμειξης περιγραμμάτων καθιστά τη διαδικασία ρύθμισης για την επίτευξη αυτής της διαμόρφωσης απλή και εύκολα υλοποιήσιμη.

 Canon XEED 4K500ST

Canon XEED 4K500ST

Μεγάλη διάρκεια ζωής της λυχνίας
Στην «κατάσταση Eco», η λυχνία χρησιμοποιεί μόλις 470W ισχύος και μπορεί να λειτουργεί για έως και 4.000 ώρες, πριν χρειαστεί αντικατάσταση. Μέσω του προγράμματος 3ετούς εγγύησης λυχνίας της Canon, ο χρήστης μπορεί να λάβει έως και τρεις ανταλλακτικές λυχνίες σε περίπτωση βλάβης της λυχνίας, γεγονός το οποίο ουσιαστικά εξαλείφει το κόστος αντικατάστασης των λυχνιών. Αυτό μειώνει σημαντικά το λειτουργικό κόστος του XEED 4K500ST, κάνοντάς τον ελκυστική επιλογή για ευρεία γκάμα εγκαταστάσεων.