Νέα Νέα μοντέλα

CES 2016: NEEΣ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΕΣ SONY

Τα νέα προϊόντα εμπλουτίζουν τις ζωές των χρηστών σε κάθε μέρος: από το καθιστικό, μέχρι την ύπαιθρο!

Η Sony αποκάλυψε τις καινούργιες σειρές προϊόντων της, που θα κυκλοφορήσουν το 2016, στη Διεθνή έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών CES 2016, που διεξάγεται από την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου, στο Λας Βέγκας, στη Νεβάδα.

Στη συνέντευξη τύπου της Sony, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Ιανουαρίου (τοπική ώρα), ο Πρόεδρος και CEO της Sony Corporation, Kazuo Hirai, δήλωσε: «Από τις επιλογές που κάνουμε ώστε να είμαστε διαφοροποιημένοι και μοναδικοί, μέχρι την περιέργεια που κινεί το πάθος μας να αντιμετωπίζουμε προκλήσεις, και τη δέσμευσή μας να είμαστε καταλυτικοί παράγοντες δημιουργικότητας, είναι πασιφανές ότι οι φιλοσοφικοί και στρατηγικοί πυλώνες μας βρίσκονται στη θέση τους και εξακολουθούν να στηρίζουν μια δυνατότερη, καλύτερη και περισσότερο κερδοφόρα Sony. Το όραμα kando εξακολουθεί να είναι ο βασικός στόχος και σκοπός των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων.»

Ο Πρόεδρος και COO της Sony Electronics (SEL), Michael Fasulo, πήρε, στη συνέχεια, το λόγο και παρουσίασε κάποια από το προϊόντα της Sony, που πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά, σε διάφορες κατηγορίες.

Aς δούμε τα νέα της εταιρίας αναφορικά με τις βιντεοκάμερες:

Sony 4K Handycam FDR-AX53

  • Η νέα βιντεοκάμερα 4K Handycam FDR-AX53 διαθέτει έναν καινούργιο φακό ZEISS με οπτικό ζουμ 20x, καθώς και αισθητήρα εικόνας υψηλής ευαισθησίας με μέγεθος pixel σχεδόν 1,6 φορές μεγαλύτερο από το υπάρχον μοντέλο βιντεοκάμερας 4K Handycam. Η FDR-AX53 διαθέτει, επίσης, τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας Balanced Optical SteadyShot, η οποία περιορίζει το θόλωμα σε όλες τις λειτουργίες λήψης – από ευρυγώνιες λήψεις, έως και κοντινά πλάνα, και προσφέρει καθαρή εικόνα υψηλής ανάλυσης σε 4K ακόμα και σε λήψεις από απόσταση. Έχει εξοπλιστεί και με τη νέα Fast Intelligent AF και μια καινούργια δομή μικροφώνου, που καταγράφει υψηλό στερεοφωνικό ήχο, ενώ συλλαμβάνει με πιστότητα τον αρχικό ήχο.
  • Η νέα HD Handycam HDR-CX675 διαθέτει τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας Balanced Optical SteadyShot και λειτουργία Intelligent Active, η οποία επιτρέπει την σταθεροποίηση εικόνας σε πέντε άξονες, ακόμα και όταν τρέχετε. Τόσο η HDR-CX675, όσο και το ελαφρύτερο και μικρότερο μοντέλο, η HDR-CX455, διαθέτουν Fast Intelligent AF. Η HDR-CX455 έχει να επιδείξει ένα μικρόφωνο surround 5,1 καναλιών, που διευκολύνει την εγγραφή λήψεων υψηλής ποιότητας.
  • Η σειρά των Action Cam της Sony που διαθέτει SteadyShot θα ανανεωθεί με την προσθήκη της HDR-AS50R, με τηλεχειριστήριο Live-View Remote. Αυτό το τηλεχειριστήριο σάς δίνει τον πλήρη κι εύκολο έλεγχο των ρυθμίσεων της Action Cam από απόσταση, ακόμα και της ενεργοποίησής της. Αυτό το μοντέλο διαθέτει, ακόμα, εφέ 4K time-lapse και δυνατότητα υποβρύχιων λήψεων σε βάθος έως και 60 μέτρα κάτω από την επιφάνεια, όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το υποβρύχιο περίβλημα, που περιλαμβάνεται στην συσκευασία.