Νέα μοντέλα

CHAIRPOD: TΡΙΠΟΔΟ+ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ!

Μια διαφορετική και (αν μη τι άλλο) πρωτότυπη λύση για να διευρύνετε τον εξοπλισμό σας.

Το “Chairpod HY 127” όπως είναι η πλήρης ονομασία του αναπτύχθηκε από την ιαπωνική εταιρία κατασκευής τριπόδων Velbon. Είναι ουσιαστικά ένα κάθισμα με τρία πόδια που έχει ένα τηλεσκοπικό τρίποδο ως …ένα από τα πόδια! Με βάση τις πρώτες περιγραφές είναι εξαιρετικά συμπαγές όταν διπλώνεται.

Η βασική υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει αυτό το νέο προϊόν είναι πως μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες με μεγάλους χρόνους έκθεσης εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο να βγουν κουνημένες, χωρίς παράλληλα να κουράζονται τα πόδια σας! Όταν διπλώνεται και επεκτείνεται το Chairpod, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μονόποδο.

Το μειονέκτημά του, σύμφωνα με την παρατήρηση του PetaPixel, είναι ότι χάνει την αυτόνομη λειτουργικότητα ενός συνηθισμένου τρίποδου μόλις σηκωθείτε από το κάθισμα – τότε η ισορροπία του συστήματος χάνεται και υπάρχει κίνδυνος να ανατραπεί ολόκληρο, χτυπώντας τη φωτογραφική μηχανή σας στο έδαφος.

Το Chairpod φτάνει τα 128cm στο μέγιστο μήκος του, υποστηρίζει ως 80 κιλά βάρος και αναμένεται να κοστίσει περίπου 180$ όταν θα κυκλοφορήσει στην αγορά το αμέσως προσεχές διάστημα.