Ενδιαφέρουν

Ο CHARLES O’REAR ΞΑΝΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ!

Λίγοι γνωρίζουμε το όνομά του, όλοι γνωρίζουμε σίγουρα τη λήψη του!

Περισσότερα από 1 δισ. άτομα υπολογίζεται ότι έχουν δει μια φωτογραφία που έχει τραβήξει ο Charles O’Rear.

Πρόκειται φυσικά για την παρακάτω λήψη, η οποία φέρει τον τίτλο «Bliss», που ο δημιουργός τράβηξε το 1996, στην Καλιφόρνια, με μία κάμερα μεσαίου φορμά, πηγαίνοντας να επισκεφθεί την κοπέλα του. Τα δικαιώματά της αγόρασε το 2000 η Microsoft, ένα χρόνο πριν την κυκλοφορία των Windows XP.

Τώρα, 21 χρόνια μετά από τη λήψη αυτή, η αεροπορική εταιρεία Lufthansa ανέθεσε στον ίδιο φωτογράφο να παράγει μία νέα σειρά wallpaper, αυτή τη φορά προσαρμοσμένα για smartphones.

Το όνομα αυτού του πρότζεκτ είναι New Angles of America και ο Charles έχει δηλώσει μεταξύ άλλων πως «Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνει η Lufthansa να παράγω μία νέα σειρά εικόνων, από άλλα όμορφα μέρη, τις οποίες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι.»

Παρακάτω μπορείτε να δείτε 3 από τις φωτογραφίες που παρέδωσε ο Charles στην εταιρία, καθώς και ένα βίντεο πάνω σε αυτό το πρότζεκτ.

Σχετικά με το συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Επαγγελματίας γραφίστας και φωτογράφος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Συν-δημιουργός του www.photocontest.gr μέσα από το οποίο επιθυμεί να δώσει ένα κίνητρο σε κάθε άτομο να ασχοληθεί με τον κόσμο της φωτογραφίας.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;