Ενδιαφέρουν

ΑΙΓΙΝΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ “CHEAP PHOTO ART”

Η δράση αυτή γίνεται για 7η χρονιά φέτος από το Φωτογραφικό Εργαστήρι.

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας “ο Καποδίστριας” σε συνεργασία με το σύλλογο “Αίγινα…Εθελοντής” διοργανώνει χριστουγεννιάτικο “Cheap Photo Art” στο Λαογραφικό Μουσείο της Αίγινας από σήμερα Παρασκευή 8/12 (εγκαίνια: 7μμ) ως την Κυριακή 10/12/17.

Στη δύσκολη εποχή της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα,τα μέλη του φωτογραφικού εργαστηρίου, αλλά και φωτογράφοι που ζουν στην Αίγινα, εκθέτουν έργα τους σε πολύ χαμηλές τιμές , γιατί τελικά η τέχνη πρέπει να είναι προσιτή στον καθένα και να λειτουργεί λυτρωτικά σε δύσκολους καιρούς.

Όλα τα φωτογραφικά έργα, φέτος θα είναι από το νησί της Αίγινας σαν θεματική ενότητα.
Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα δοθούν στο σύλλογο “Αίγινα Εθελοντής”.

Ταυτόχρονα στο χώρο της έκθεσης μπορούν, όσοι θέλουν, να φέρουν τρόφιμα (λάδι, γάλατα, ζυμαρικά, όσπρια, ντοματοχυμούς, ρύζι, δημητριακά για το πρωινό των παιδιών) και είδη καθαρισμού (υγρό πιάτων, καθαριστικά γενικής χρήσης, σαπούνια). Ο σύλλογος ενισχύει κάθε μήνα 160 άπορες οικογένειες στην Αίγινα με είδη πρώτης ανάγκης και απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής με προσφορά κάποιων ειδών ή και αγορά κάποιου έργο που θα είναι σε πολύ χαμηλή τιμή.

Η δράση αυτή, που γίνεται καθαρά για φιλανθρωπικούς σκοπούς πριν τα Χριστούγεννα, γίνεται για 7η χρονιά φέτος από το Φωτογραφικό Εργαστήρι.

Τα φωτογραφικά έργα που θα πουληθούν θα δοθούν την Κυριακή το απόγευμα. Τα έργα μπορούν να πουληθούν σε όσα αντίτυπα ζητηθούν.

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι
Σαλώμη Μελισσάρη, Βιβή Κορφιάτη, Ξανθή Γρυπαίου, Χρυσάνθη Μπόγρη, Μarion Selley, Αντώνης Σκλάβαινας, Νίκος Μούρτζης, Ασπασία Λεούση, Γιώργος Μαλτέζος, Κώστας Ιωαννίδης, Γεωργία Μανιμανάκη, Ντίνα Χατζίνα, Άρτεμις Λαβούτα, Ρία Λοράνδου, Εύα Πάλλη, Άρης Παύλος, Δημήτρης Δρίσας, Βίκυ Τσούκα, Henri-Paul Coulon, Laurent Fabre.

  • Χώρος: ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΙΓΙΝΑΣ
  • Εγκαίνια: Παρασκευή, 7.00μ.μ. (θα υπάρχει κοινός μπουφές και ζεστό κρασί κέρασμα!)
  • Διάρκεια: 8-10 Δεκεμβρίου 2017
  • Ωράριο: Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή: 10π.μ. – 10μ.μ. (από την Παρασκευή το πρωί)

 – Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Νίκος Μούρτζης (από το θέμα “Εργασία” που επιμελήθηκαν                                                                                 οι φωτογράφοι του εργαστηρίου)