Χορηγίες Επικοινωνίας

CIP FESTIVAL 2023: ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Όσοι θα βρίσκονται στα Χανιά και ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα του Cip Festival και να δουν τον τρόπο που μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή!

Στα πλαίσια του 6oυ Chania International Photo Festival θα πραγματοποιηθούν κάποιες παράλληλες δράσεις στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης και δύο Workshops, ένα με θέμα τη Νυχτερινή Φωτογραφία και ένα με θέμα τη Φωτογραφία Φύσης καθώς και ο Φωτογραφικός Μαραθώνιος.

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023, ο κ. Αλέξανδρος Βούτσας, που διδάσκει φωτογραφία στη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, θα κάνει ένα Workshop πάνω στη Νυχτερινή Φωτογραφία στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στις 20:00. Θα ακολουθήσει νυχτερινή φωτογράφιση με την ομάδα. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Σάββατο 5 Αυγούστου 2023 ο Λέκτορα του Τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ. Νίκος Αποστολόπουλος θα κάνει μία παρουσίαση του έργου και της ζωής της Vivian Mayers, στις 19:00, στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης.

Επίσης την ίδια ημέρα στις 21:00 ο κ. Αλέξανδρος Βούτσας θα κάνει ένα Workshop με θέμα τη φωτογραφία Φύσης

Την Κυριακή 6 Αυγούστου 2023, στις 9:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση με λεωφορείο. Το Workshop που θα γίνει περιλαμβάνει επίσκεψη σε δύο ιστορικές μονές του νομού Χανίων και φωτογράφισή τους, καθώς και φωτογράφιση ενός σπηλαίου που βρίσκεται εκεί και φύσης. Η επιστροφή θα είναι γύρω στις 3 το μεσημέρι. Επειδή οι θέσεις το λεωφορείου είναι συγκεκριμένες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή όσοι είναι σίγουροι ότι θα το παρακολουθήσουν.

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023 θα γίνει σχολιασμός των φωτογραφιών που τραβήχτηκαν στα Workshops.

Την Τετάρτη 90 Αυγούστου 2023 με το κλείσιμο του Φεστιβάλ θα γίνει η ανακοίνωση των νικητών και η απονομή των βραβείων.


Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Μαίρη Μελετζή

Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Αγαπά την φωτογραφία, αφού από όλα τα μέσα έκφρασης, είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο. Η φωτογραφία είναι βασικό μέσο έκφρασής της και η έρευνα την συναρπάζει. Επιπλέον, ασχολείται με τον αθλητισμό.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;