Ενδιαφέρουν Νέα

ΟΑΚΑ – 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016: 2ο COLOUR DAY FESTIVAL

Μια σημαντική ευκαιρία για ξεχωριστές φωτογραφικές λήψεις!

Πριν ένα χρόνο το event συστήθηκε στο ελληνικό κοινό με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα και 32.000 ξέφρενους, χρωματισμένους fans! Το Colour Day Festival επανέρχεται φέτος και σας δίνει ραντεβού στις 18 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.  

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δυνατή μουσική από DJs και συγκροτήματα on stage, colour-happenings και τον μεγαλύτερο colour-fan σε εμφάνιση – έκπληξη!

colour day festival 2016 (1)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα colourdayfestival.com, όπου σας περιμένουν φωτογραφίες, βίντεο, νέα και σχετικές οδηγίες.

Δύο λόγια για το χρώμα που χρησιμοποιείται

Το φεστιβάλ των χρωμάτων απευθύνετε σε νέους κάθε ηλικίας! Το κύριο συστατικό της επιτυχίας του θα είναι η φαντασία, το κέφι και η αγάπη σας, το κύριο υλικό της, όμως, είναι η σκόνη με χρώματα που θα λαμβάνετε σε ειδικά σακουλάκια κατά την είσοδό σας στον χώρο. Η σκόνη αυτή είναι ειδικά κατασκευασμένη από αλεύρι ρυζιού, το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί με απαραίτητα φυσικά συστατικά για να την χρησιμοποιήσετε άφοβα στην υπαίθρο. Το χρώμα σε σκόνη παρέχει μέγιστη λαμπρότητα. Η σκόνη δεν έχει επιβλαβή συστατικά για τον οργανισμό, είναι κλινικά ελεγμένη και διαθέτει πιστοποιήσεις ISO, καταλληλότητας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μπορεί να έχει χρήση ακόμη και από άτομα που πάσχουν από αλλεργία και άσθμα. Φυσικά, η σκόνη είναι επίσης συμβατή για τα μαλλιά και το δέρμα. Φεύγει εύκολα με αέρα και με νερό και τα ρούχα έχουν εύκολη πλύση στο πλυντήριο.

colour day festival 2016 (3)

Διαγωνισμός Public με φωτογραφικά δώρα

Αγόρασε τώρα το εισιτήριο σου από τα Public και πάρε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσεις μία Polaroid Cube , μία Polaroid Cube+ HD ή μία Polaroid Snap!

Μπες εδώ συμπλήρωσε όνομα, τηλέφωνο, e-mail και στείλε στους διοργανωτές τον κωδικό του εισιτηρίου σου που θα βρεις στη πάνω δεξιά θέση! Tρεις τυχεροί θα βγάλουν φωτογραφίες στο Colour Day Festival με super δώρα από τα Public και την Polaroid!

Η κλήρωση θα γίνει στις 14 Ιουνίου.

colour day festival 2016