Νέα

COLOUR DAY FESTIVAL 2017

Καλεί τον κόσμο να χορέψει, να τραγουδήσει, να φωτογραφίσει, και να βάλει χρώμα στη ζωή του, υπό τους ήχους μοναδικών καλεσμένων!

Το πιο πολύχρωμο φεστιβάλ της Ευρώπης επιστρέφει στις 17 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ για να γεμίσει χρώμα τον ουρανό της Αθήνας, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για ξεχωριστές φωτογραφίες!

Το Colour Day Festival απευθύνεται σε νέους κάθε ηλικίας! Το κύριο συστατικό της επιτυχίας του είναι η φαντασία, το κέφι και η αγάπη σας. Το κύριο υλικό της όμως είναι η σκόνη με χρώματα που θα λαμβάνετε σε ειδικά σακουλάκια κατά την είσοδό σας στον χώρο!

Η σκόνη αυτή είναι ειδικά κατασκευασμένη από αλεύρι ρυζιού, το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί με απαραίτητα φυσικά συστατικά για να την χρησιμοποιήσετε άφοβα στην υπαίθρο. Το χρώμα σε σκόνη παρέχει μέγιστη λαμπρότητα.

Η σκόνη δεν έχει επιβλαβή συστατικά για τον οργανισμό, είναι κλινικά ελεγμένη και διαθέτει πιστοποιήσεις ISO, καταλληλότητας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μπορεί να έχει χρήση ακόμη και από άτομα που πάσχουν από αλλεργία και άσθμα. Φυσικά, η σκόνη είναι επίσης συμβατή για τα μαλλιά και το δέρμα. Φεύγει εύκολα με αέρα και με νερό και τα ρούχα έχουν εύκολη πλύση στο πλυντήριο.

Το Colour Day Festival άνοιξε αυλαία το 2015 και φέτος, για τρίτη σερί χρονιά, καλεί τον κόσμο να χορέψει, να τραγουδήσει, να φωτογραφήσει, και να βάλει χρώμα στη ζωή του, υπό τους ήχους μοναδικών καλεσμένων. Οικοδεσπότης της πιο χρωματιστής εκδήλωσης θα είναι ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ η Έλενα Παπαρίζου θα δώσει το δικό της… χρώμα, ερμηνεύοντας το επίσημο τραγούδι του φεστιβάλ «Colour Your Dream», αλλά και το ολοκαίνουριο τραγούδι της.

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, ενώ η σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών και των DJs της ημέρας είναι: 95,2 Athens Deejay Live (Γιάννης Τουμπάνος), Sia Bou, Nikko Sunset, Cammora, DJ Marnick, Instamix, Armando Junior, Consoul Trainin, The Mode, Steve, Έλενα Παπαρίζου, Bang La Decks, MAD MAC, X-Factor Team, HouseTwins, Jenn Morel, OtherView, Xenia Ghali, Onirama, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Dino MFU.

H προπώληση των εισιτηρίων του Colour Day Festival ξεκίνησε. Η τιμή τους είναι 12€ και περιλαμβάνει: ένα εισιτήριο εισόδου, ένα σακουλάκι χρώμα, ένα βραχιολάκι εισόδου στο festival και συναλλαγών με σύστημα ανέπαφων συναλλαγών.

Δείτε αναλυτικές λεπτομέρειες στο: http://bit.ly/ColourDayTicket