Διεθνείς Διαγωνισμοί

COMEDY WILDLIFE PHOTOGRAPHY AWARDS 2018

Εικόνες για “Try not to laugh Challenge”!

Οι φωτογραφίες με ζώα της άγριας ζωής είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές έτσι κι αλλιώς. Ωστόσο, όταν αυτά τα ζώα κάνουν αστεία πράγματα ή παίρνουν αστείες πόζες, τότε το αποτέλεσμα είναι συχνά εκπληκτικό!

Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό Comedy Wildlife Photography αναδεικνύουν την κωμική πλευρά των άγριων ζώων και σίγουρα αποδεικνύουν τον παραπάνω ισχυρισμό. Ο διαγωνισμός δημιουργήθηκε από τους φωτογράφους και τους λάτρεις της άγριας ζωής με καταγωγή την Τανζανία, Tom Sullam και Paul Joynson-Hicks. Παρόλο που αφορά αστείες φωτογραφίες, ο στόχος του διαγωνισμού επικεντρώνεται σε κάτι πιο σοβαρό: την σημασία της διατήρησης της  άγριας πανίδας του πλανήτη μας.

Οι δύο υπεύθυνοι του διαγωνισμού θα αποφασίσουν για τους νικητές κάθε κατηγορίας, μαζί με οκτώ άλλους κριτές. Όλες οι φωτογραφίες αξιολογούνται με βάση το περιεχόμενο και την ποιότητά τους, αλλά φυσικά και από το χιούμορ που εκπέμπουν.

Ο τελικός νικητής θα λάβει τον τίτλο του “Comedy Wildlife Photographer” για το 2018. Αυτός ή αυτή, θα κερδίσει ένα χειροποίητο τρόπαιο από το Wonder Workshop στο Dar es Salaam της Τανζανίας, και ένα σαφάρι μιας εβδομάδας στο πάρκο Alex Walker’s Serian.

Εκτός από τα προαναφερθέντα βραβεία, ο φετινός διαγωνισμός περιλαμβάνει και ένα επιπλέον βραβείο. Το Affinity Photo θα δώσει σε έναν τυχερό νικητή ένα ολοκαίνουργιο iPad: μπορείτε να επιλέξετε και να ψηφίσετε την αγαπημένη σας φωτογραφία εδώ.

Ας δούμε τους φιναλίστ του διαγωνισμού για το 2018!