Εκθέσεις φωτογραφίας Νέα

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ”

Εγκαίνια: Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου (7μμ)

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση συμμετέχει στην 31η Πανελλήνια Έκθεση Έργων Κρατουμένων και Προϊόντων Φυλακών, με φωτογραφίες από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επικοινωνώ, άρα είμαι ελεύθερος» που πραγματοποιήθηκε τη σαιζόν 2015-16.

Η 31η Πανελλήνια Έκθεση Έργων Κρατουμένων και Προϊόντων Φυλακών φιλοξενεί έκθεση φωτογραφίας με υλικό που αντλήθηκε από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επικοινωνώ, άρα είμαι ελεύθερος». Το πρόγραμμα, που αποτέλεσε μια πρωτοβουλία της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση σε συνεργασία με τη ΜΚΟ AMAKA, υλοποιήθηκε την περσινή χρονιά στην Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων Πειραιά και σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής στοχεύοντας στην ανάπτυξη ενός φωτογραφικού διαλόγου μεταξύ των συμμετεχόντων, με έμφαση στην προστασία των δικαιωμάτων των γυναικών, των παιδιών, των προσφύγων, των Ρομά, των ανθρώπων με αναπηρία και των μειονοτήτων.

Η 31η Πανελλήνια Έκθεση Έργων Κρατουμένων και Προϊόντων Φυλακών διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και πραγματοποιείται στο Κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 9 Οκτωβρίου.

  • Xώρος: Κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136, Αθήνα (Σταθμός ΗΣΑΠ: Θησείο)
  • Εγκαίνια: Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, 19:00
  • Διάρκεια: Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου – Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016
  • Ώρες: Δευτέρα-Παρασκευή 18:00-23:00, Σάββατο-Κυριακή 12:00-23:00