Know How Τεχνικές

5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Πώς το υγρό στοιχείο μπορεί να αποδειχθεί μια εξαιρετική πρώτη ύλη για δυνατές εικόνες!

Συχνά χρειαζόμαστε μία αφορμή ή ένα μικρό “σπρώξιμο” για να πάρουμε τη μηχανή στα χέρια μας και να πειραματιστούμε με κάτι καινούριο. 

Τα γνωστά, μικρά και περιεκτικά βιντεάκια του Cooperative Of Photography (COOPH) προσφέρουν ατόφια έμπνευση, πρωτότυπες ιδέες και έξυπνες συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίες που δεν απαιτούν μεγάλες χρηματικές επενδύσεις προκειμένου να υλοποιηθούν.

Για τις λήψεις που προτείνει το συγκεκριμένο videο που επιλέξαμε για εσάς, δεν θα χρειαστεί παρά να ανοίξετε μια από τις βρύσες του σπιτιού σας! Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το νερό; Ιδού συνοπτικά οι 5 συμβουλές:

  • Παγώστε το

  • Bάλτε του φωτιά

  • Αξιοποιήστε τις αργές ταχύτητες κλείστρου

  • Φωτογραφίστε μέσα από αυτό

  • Αξιοποιήστε τις γρήγορες ταχύτητες κλείστρου σε συνδυασμό με φλας

Δείτε αναλυτικά τις συμβουλές στο video που ακολουθεί, και στη συνέχεια δοκιμάστε τις στην πράξη: μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αποκομίσετε σίγουρα νέες εμπειρίες και ενδεχομένως μερικές καλές νέες φωτογραφίες!

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε το αποτέλεσμα μαζί μας μέσω των hashtag #photonetmagazine και #photocontestgr στο Instagram!


Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

LET'S GET SOCIAL!

             







 

Aρθρογράφος

Γιώργος Μασχαλίδης

Επαγγελματίας φωτογράφος, ξεκίνησε να ασχολείται με το μέσο το 2011. Την ίδια χρονιά, συνέλαβε την ιδέα της δημιουργίας του photocontest.gr, που σήμερα είναι η μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα, με περισσότερα από 20.000 εγγεγραμμένα μέλη. Είναι συνεργάτης του Photonet από το 2015 και Canon Photographer από το 2018. Επιπλέον, είναι δημιουργός του φωτογραφικού e-shop mycamera.gr και ιδρυτικό μέλος της ομάδας δημιουργών Suit & Tie που ασχολείται με τη φωτογράφιση μυστηρίων.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;
   

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο