Know How Τεχνικές

5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Πώς το υγρό στοιχείο μπορεί να αποδειχθεί μια εξαιρετική πρώτη ύλη για δυνατές εικόνες!

Συχνά χρειαζόμαστε μία αφορμή ή ένα μικρό «σπρώξιμο» για να πάρουμε τη μηχανή στα χέρια μας και να πειραματιστούμε με κάτι καινούριο. 

Τα γνωστά, μικρά και περιεκτικά βιντεάκια του Cooperative Of Photography (COOPH) προσφέρουν ατόφια έμπνευση, πρωτότυπες ιδέες και έξυπνες συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίες που δεν απαιτούν μεγάλες χρηματικές επενδύσεις προκειμένου να υλοποιηθούν.

Για τις λήψεις που προτείνει το συγκεκριμένο videο που επιλέξαμε για εσάς, δεν θα χρειαστεί παρά να ανοίξετε μια από τις βρύσες του σπιτιού σας! Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το νερό; Ιδού συνοπτικά οι 5 συμβουλές:

  • Παγώστε το

  • Bάλτε του φωτιά

  • Αξιοποιήστε τις αργές ταχύτητες κλείστρου

  • Φωτογραφίστε μέσα από αυτό

  • Αξιοποιήστε τις γρήγορες ταχύτητες κλείστρου σε συνδυασμό με φλας

Δείτε αναλυτικά τις συμβουλές στο video που ακολουθεί, και στη συνέχεια δοκιμάστε τις στην πράξη: μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αποκομίσετε σίγουρα νέες εμπειρίες και ενδεχομένως μερικές καλές νέες φωτογραφίες!

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε το αποτέλεσμα μαζί μας μέσω των hashtag #photonetmagazine και #photocontestgr στο Instagram!

Σχετικά με το συντάκτη

Γιώργος Μασχαλίδης

Γιώργος Μασχαλίδης

Σπουδάζει λογιστική και παράλληλα ασχολείται με τη φωτογραφία. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά το 2010. Από τον πρώτο, κιόλας, χρόνο, γεννήθηκε μέσα του η ιδέα του www.photocontest.gr. Σήμερα, συνεχίζει, μέσα από αυτό, να μαθαίνει και να εξελίσσεται πάνω στη φωτογραφία - και το ίδιο εύχεται ότι κάνουν και οι χρήστες του!

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;
   
Ο Τέλης Σαρρηκώστας είναι ο μοναδικός φωτορεπόρτερ
που βρέθηκε τη νύχτα της 17ης Νοεμβρίου 1973 στο
Πολυτεχνείο και απαθανάτισε την εισβολή του τανκ.
Διαβάστε τις αναμνήσεις του από την ιστορική ημέρα!

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο