Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ INSTAGRAM: “ΚΟΡΙΝΘΙΑ / ΚΟΡΙΝΘΟΣ EXPOSED”

Οι 100 καλύτερες φωτογραφίες θα τυπωθούν και θα εκτεθούν!

Το Πελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών, η Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου / Corinthian Photography Club και τα Global Arts Studios διοργανώνουν φωτογραφικό διαγωνισμό στο Instagram με το παραπάνω θέμα. Μπορείτε να στείλετε συμμετοχές μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018 στις 24:00!

Ο διαγωνισμός εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων του νέου Φεστιβάλ Φωτογραφίας Κορινθίας, που πραγματοποιείται το 2018 για τέταρτη χρονιά. Το Photonet είναι και φέτος χορηγός επικοινωνίας του Φεστιβάλ. Παράλληλα, η Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου / Corinthian Photography Club, σε συνεργασία με φορείς που θα ανακοινωθούν σύντομα, προετοιμάζει την νέα έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας 2018. Την έκθεση θα κοσμεί το Insta Wall με εικόνες από το θέμα του διαγωνισμού.

Ακολουθούν οι όροι του:

  • Ανεβάστε στο προφίλ σας φωτογραφίες και βάλτε σχόλιο από κάτω το hashtag #corinthexposed (απεριόριστος αριθμός)
  • Ακολούθησε το Corinthian Photography Club στο Instagram για να μπορούν οι διοργανωτές να βλέπουν τις φωτογραφίες σου μέσα στο #corinthexposed
  • Αποστείλετε τα στοιχεία σας και το user name σας στο Ιnstagram στη διεύθυνση globals@otenet.gr (όνομα και τηλέφωνο)
  • Φωτογραφίστε στην περιοχή του νομού Κορινθίας
  • Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν φυσικά πρόσωπα από 14 ετών και άνω.
  • Δεκτές θα γίνουν φωτογραφίες που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και μόνο. Φωτογραφίες που δεν είναι δικές σας και δημοσιοποιηθούν υπόκεινται στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Τα μέλη του Corinthian Photography Club ή οποιοσδήποτε φορέας εκπροσωπούν αυτά ή οι διοργανωτές τις έκθεσης ή το Δημόσιο δεν φέρουν καμία ευθύνη. Την ευθύνη έχει το πρόσωπο που την δημοσιοποίησε και τη χρησιμοποίησε ενώ ανήκει σε άλλον.
  • Στις φωτογραφίες που εμπεριέχονται ευδιάκριτα πρόσωπα πρέπει ο δημιουργός να έχει την συγκατάθεσή τους για να μπορούν να εκτεθούν γιατί εφόσον δημοσιοποιηθούν υπόκεινται στο νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων και τα μέλη του Corinthian Photography Club ή οποιοσδήποτε φορέας εκπροσωπούν αυτά ή οι διοργανωτές τις έκθεσης ή το Δημόσιο δεν φέρουν καμία ευθύνη. Την ευθύνη έχει ο δημιουργός.

Δώρα διαγωνισμού

  • Ο δημιουργός της καλύτερης φωτογραφίας κερδίζει υποτροφία μεγάλης αξίας για την συμμετοχή του στο επόμενο σεμινάριο των Global Arts Studios στο τμήμα φωτογραφίας για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19.
  • H OLYMPUS Greece δίνει ένα ξεχωριστό βραβείο (το OLYMPUS AWARD) για την καλύτερη φωτογραφία που θα επιλεγεί.
  • Οι 100 καλύτερες φωτογραφίες με hashtag #corinthexposed που θα επιλεχθούν από τα μέλη του Corinthian Photography Club θα τυπωθούν και θα εκτεθούν.

Ανακοινώσεις νικητών

Οι νικητές θα ανακοινωθούν το βράδυ των εγκαινίων της έκθεσης. Ο τόπος και η ακριβής χρονική στιγμή θα ανακοινωθούν σύντομα.