Ενδιαφέρουν

ΚΟΡΥΦΑΙOI ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤEΣ ΜΕ LOOK ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ’60!

Μέσι, Ρονάλντο, Νεϊμάρ, Σουάρες, με vintage look!

Ιδιαίτερα κουρέματα, στερεωμένα με τόνους ζελέ, τατουάζ, αποτρίχωση. Ιδού, λίγο πολύ, το τρίπτυχο που καθορίζει την εμφάνιση των σύγχρονων αστεριών του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Πώς θα ήταν όμως η εμφάνισή τους αν μεσουρανούσαν 50 και βάλε χρόνια πριν;

Την απάντηση στο καυτό αυτό ερώτημα φρόντισε να δώσει η ιστοσελίδα paladarnegro.net. Είναι συχνές οι συζητήσεις μεταξύ των φιλάθλων όπου επιχειρείται σύγκριση μεταξύ μεγάλων ποδοσφαιριστών, που όμως έδρασαν σε διαφορετικές δεκαετίες – εποχές, κι έτσι δεν ήταν δυνατή η απευθείας μεταξύ τους σύγκριση. Μηχανή του χρόνου ακόμα δεν έχουμε εφεύρει, οπότε τα διλήμματα τύπου “Πελέ – Μαραντόνα”, “Πούσκας – Κρόιφ” κ.λπ. παραμένουν θεωρητικά και χρήσιμα κυρίως για να κυλήσουν κάποιες ξένοιαστες ώρες, χαλαρής κουβέντας.

Αφού λοιπόν δεν (μπορούμε να) έχουμε την απάντηση στον τομέα του “είναι”, γιατί να μην επιχειρήσουμε την απάντηση στο τομέα του “φαίνεσθαι”, χάρη στη βοήθεια της τεχνολογίας; Συνδυάζοντας εξυπνάδα με εμπορικό μυαλό, οι υπεύθυνοι του εγχειρήματος δεν εκμοντέρνισαν τα αστέρια του χτες. Αντίθετα …έστειλαν στο παρελθόν τα μεγαλύτερα ονόματα του σήμερα, βασισμένοι στη λογική ότι δεν είναι υποχρεωτικό οι κάτω των 20 να γνωρίζουν λ.χ. τον Ντι Στέφανο, ενώ αν δεν γνωρίζουν τον Μέσι απλώς δεν κατοικούν στον πλανήτη Γη!

Τι κατάφεραν; Κρίνετε μόνοι σας, βλέποντας τις εικόνες!


  • Updated: 17/7/19