Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ “ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ”

Hμερομηνία τελευταίας αποστολής συμμετοχών: Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017.

Η φωτογραφική ομάδα Διαδρομές, διοργανώνει ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας, με ελεύθερο θέμα και έπαθλο τέσσερις υποτροφίες για το έτος 2017 – 2018.

Είτε είστε αρχάριοι της φωτογραφίας, είτε προχωρημένοι, η φωτογραφική ομάδα Διαδρομές σάς δίνει την δυνατότητα να να λάβετε μέρος και να διεκδικήσετε 4 υποτροφίες σε σχολή φωτογραφίας!

Τι πρέπει να κάνετε

Επιλέξτε 4 καινούριες φωτογραφίες ή διαλέξτε κάποιες από αυτές που ήδη έχετε και αποστείλετέ τες μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο info@diadromeseminars.gr ή με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα και τηλέφωνο) για επικοινωνία.

Το θέμα είναι ελεύθερο, αρκεί να μην είναι προσβλητικό ή ανήθικου περιεχομένου.

Σημαντικό είναι να στείλετε τις εικόνες σας σε χαμηλή ανάλυση (150 dpi, 1200px η μεγάλη πλευρά) για να μπορούν να σταλούν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή αλλιώς προτιμήστε κάποια διαδικτυακή πλατφόρμα μεταφοράς αρχείων, π.χ. Wetransfer.

Τι κερδίζετε

4 τυχεροί/ές θα κερδίσουν 2 ολόκληρες (100%) και δύο (2) μισές (50%) υποτροφίες για τα τμήματα σεμιναρίων της φωτογραφικής ομάδας Διαδρομές για το έτος 2017 – 2018. Η έναρξη των σεμιναρίων είναι στις 2 Οκτωβρίου 2016.

Επιλογή και ανακοίνωση των νικητών

Οι καθηγητές των σεμιναρίων της φωτογραφικής ομάδας Διαδρομές θα επιλέξουν τους 4 νικητές. H ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού είναι την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 μέσα από την ιστοσελίδα της φωτογραφικής ομάδας Διαδρομές, καθώς και από τις ιστοσελίδες της στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες και όροι συμμετοχής