Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ “ΓΩΝΙΑ ΛΗΨΗΣ”

Δείτε τις λήψεις που διακρίθηκαν και τα ονόματα των δημιουργών τους!

Με στόχους να προβάλουμε τη δουλειά νέων, αλλά και παλιότερων φωτογράφων, να πάρουμε έμπνευση για τη δική μας και να κάνουμε νέους φίλους, συνεχίζουμε να διοργανώνουμε μια σειρά διαγωνισμών ανοικτών στον καθένα φωτογράφο, δωρεάν και χωρίς πολύπλοκους όρους συμμετοχής.

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι δύο διαγωνισμοί για την περίοδο αυτή που διοργανώνει η φωτογραφική μας ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26. Είχαν θέμα «Σουρεαλισμός» και «Φωτομοντάζ» αντίστοιχα.

Οι φωτογράφοι που διακρίθηκαν (με αλφαβητική σειρά) είναι οι:

  • Στο διαγωνισμό «Σουρεαλισμός»: Αντώνης Αλεξάκης, Αγγελική Κούντζου, Μιλτιάδης Μαυρόπουλος, Μαργαρίτα Τσορβά (φωτό στην κορυφή της σελίδας), Νικόλας Φλωριώτης.
  • Στο διαγωνισμό «Φωτομοντάζ»: Δημήτρης Λαπούσης, Έλενα Μάμουνα, Βασιλική Πανίτσα, Παναγιώτης Ρόντος, Μαργαρίτα Τσορβά.

Δείτε τις φωτογραφίες τους!

Την κριτική επιτροπή για την περίοδο αυτή αποτελούν οι: Diran Kalaydjian, Στέφανος Χρόνης και Ανδρέας Κατσικούδης. Υπεύθυνη της διοργάνωσης  είναι η Έλενα Μάμουνα. Ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται κάθε δύο μήνες με διαφορετικό θέμα. 

 


Aρθρογράφος

Aνδρέας Κατσικούδης

Έχει σπουδάσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Σπούδασε επίσης φωτογραφία και παρακολούθησε μαθήματα κινηματογράφου και σεμινάρια πάνω στην ιστορία της τέχνης και τη δημιουργικότητα. Διδάσκει φωτογραφία από το 2005 και κινηματογράφο από το 2011. Αυτή την περίοδο είναι στην επεξεργασία της πρώτης του ταινίας μεγάλου μήκους - ένα ντοκιμαντέρ για τη φωτογραφία και τους φωτογράφους. Στον ελεύθερό του χρόνο παίζει ηλεκτρικό μπάσο και τρέχει μαραθώνιους.