Ενδιαφέρουν Νέα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ “Η ΑΛΛΗ ΑΘΗΝΑ”

Το φεστιβάλ δεν απαιτεί καμία οικονομική συμμετοχή από τους συμμετέχοντες και θα έχει ελεύθερη είσοδο για όλους.

Η Φωτογραφική Ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 προσκαλεί τους καλλιτέχνες (φωτογράφους, ζωγράφους, ποιητές, σκηνοθέτες, performers κ.ά.) που τους ενδιαφέρει να συμμετέχουν στο φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στο Cinemarian (Αθήνα) μεταξύ 5 – 7 Φεβρουαρίου 2016, να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2016.

Το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 διοργανώνει κάθε χρόνο φεστιβάλ στην Αθήνα που τυγχάνουν προβολής από τα ΜΜΕ και μεγάλης προσέλευσης κόσμου. Ενδεικτικά τα τελευταία φεστιβάλ είχαν ως θέματα: Γυναίκα, Ομορφιά, Αντοχή και Αναιρέσεις. Έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές της ομάδας για να ταξιδέψει το φεστιβάλ αυτό και σε άλλους χώρους στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις.

Το φεστιβάλ δεν απαιτεί καμία οικονομική συμμετοχή από τους συμμετέχοντες, θα έχει ελεύθερη είσοδο για όλους και γίνεται με την ευγενική φιλοξενία του Cinemarian, του πρώτου χώρου αποκλειστικά για προβολή ταινιών μικρού μήκους.

Ποια είναι η “ΑΛΛΗ ΑΘΗΝΑ”; Σύμφωνα με τους διοργανωτές “αυτό είναι το ζητούμενο του φεστιβάλ μας και θα το αντιμετωπίσουμε μέσα από τα έργα μας κι όχι με λόγια!”

Για να βοηθηθούν λίγο, όμως, οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί, αυτό που έχει περισσότερο στο μυαλό της η οργανωτική επιτροπή είναι “μια Αθήνα που συνήθως αγνοούμε, μια Αθήνα που όταν τη δούμε σε αυτό το φεστιβάλ θα μας εκπλήξει και θα μας κάνει ίσως να ξαναγαπήσουμε την πόλη αυτή! Δυστυχώς εικόνες φτώχειας, απόγνωσης, ασχήμιας και κλειστοφοβικές είναι πια η καθημερινότητά μας…”