Χορηγίες Επικοινωνίας

TO ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΜΟΥΤΣΗ ΣΤΟ CINEMARIAN

Μια βραδιά γεμάτη φωτογραφία, δώρα και εκπλήξεις!

Η Φωτογραφική Ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 παρουσιάζει τον φωτογράφο Ανδρέα Καμουτσή στο Cinemarian (Γενναίου Κολοκοτρώνη 42, Αθήνα) το Σάββατο 13/01/2018 στις 19:00. Υποστηρικτής της βραδιάς η Fujifilm Hellas χορηγός επικοινωνίας το Photonet!

Ο φωτογράφος θα παρουσιάσει τόσο νέα όσο και παλιότερα φωτογραφικά του project σε βιντεοπροβολέα και θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση. Σε μια βραδιά με τη συμμετοχή – υποστήριξη της Fujifilm Hellas οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν mirrorless κάμερες και φακούς της εταιρείας, ενώ μπορούν να συμμετέχουν στην κλήρωση που θα γίνει επιτόπου και να κερδίσουν Fujifilm Instax μηχανές.

Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας της ομάδας ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

  • 18:30 με 19:00: δοκιμή εξοπλισμού της Fujifilm Hellas
  • 19:00 – 20:30: παρουσίαση του φωτογράφου, συζήτηση με το κοινό. Την παρουσίαση προλογίζει ο Μενέλαος Μελετζής, Σύμβουλος Εκδόσης του Photonet
  • 20:30 –  21:00: δοκιμή εξοπλισμού
  • 21:00: κόψιμο πίτας από το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 & κλήρωση δώρων από τη Fujifilm Hellas – θα ακολουθήσει πάρτι!
  • Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες για τους συντελεστές

  • Ο Ανδρέας Καμουτσής γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979 και ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία. Η πρώτη του ατομική έκθεση έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Κύπρου το Φεβρουάριο του 2017. Είναι επίσημος  X photographer της Fujifilm Hellas και φωτογραφίες του έχουν βραβευτεί, δημοσιευθεί και εκτεθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  • Το Διάφραγμα 26 είναι μία φωτογραφική oμάδα με έδρα την Αθήνα. Αποτελείται από επαγγελματίες κι ερασιτέχνες φωτογράφους κι έχει ως συντονιστή της τον δάσκαλο φωτογραφίας Ανδρέα Κατσικούδη. Στεγάζεται στο Cinemarian. Διοργανώνει εκθέσεις, καλλιτεχνικά φεστιβάλ, παρουσιάσεις φωτογράφων, φωτο-εξορμήσεις, ομιλίες και προβολές ταινιών για τη φωτογραφία.
  • Η Fujifilm Hellas είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Fujifilm στην Ελλάδα εισάγοντας και διαθέτοντας επιτυχώς στην αγορά όλη τη σειρά των προϊόντων FUJIFILM: φωτογραφικά (φιλμς, χαρτί, εκτυπωτές, μηχανήματα εμφάνισης και εκτύπωσης φωτογραφικού χαρτιού minilab), προϊόντα γραφικών τεχνών (φιλμ και χημικά γραφικών τεχνών και τυπογραφείου, συμβατικά και ψηφιακά αλουμίνια, υλικά δοκιμίων και μηχανήματα), ακτινογραφικά (φιλμς, χημικά επεξεργασίας φιλμ, ψηφιοποιητές εικόνας, εκτυπωτές ξηρούς, θερμικούς και laser, δίκτυα μεταφοράς και αποθήκευσης εικόνας),  μαγνητικά (αποθηκευτικά μέσα LTO, miniDV, XDCAM, P2,) καθώς και Smarthome προϊόντα.