Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26: ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “ΘΑΛΑΣΣΑ”

Aνακαλύψτε τους!

Οι φωτογράφοι που διακρίθηκαν (με αλφαβητική σειρά) είναι οι: Ελένη Ιωάννου, Βασίλης Μήτογλου, Χάρης Νικολαΐδης (φωτό στην κορυφή της σελίδας), Όλγα Παπαλεξάνδρου, Γιάννης Πατρώνης.

Ακολουθούν οι υπόλοιπες εικόνες που διακρίθηκαν:

Ελένη Ιωάννου

Βασίλης Μήτογλου

Όλγα Παπαλεξάνδρου

Γιάννης Πατρώνης

  • Κριτική επιτροπή:Μανιάννα Τσερκέζου (φωτογράφος), Νίκος Νικόπουλος (φωτογράφος) και Ανδρέας Κατσικούδης (δάσκαλος φωτογραφίας)
  • Υπεύθυνη διοργάνωσης: Έλενα Μάμουνα (φωτογράφος)

Έκθεση το φθινόπωρο!

Ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται κάθε δύο μήνες με διαφορετικό θέμα. Έχουν ήδη ολοκληρωθεί 6 διαγωνισμοί (με θέματα: Χρώμα, Λουλούδια, Ζώα, Αυτοπορτρέτο, Σύννεφα και Θάλασσα) και προγραμματίζεται για το φθινόπωρο έκθεση όλων των φωτογραφιών που διακρίθηκαν πριν ανακοινωθεί νέο θέμα.

  • Χορηγοί δώρων: Albumake, RGB Studios, Nexus Publications, Κτήμα «ΟΨΙΜΟΣ», Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος «Οδυσσέας», ΙΔΙΣΜΕ, Cinemarian
  • Χορηγoί επικοινωνίας: Περιοδικό Photonet,Φωτολόγιο, polismagazino.gr, thinkdrops.gr, Athens Art, BookSitting
 


Aρθρογράφος

Μαίρη Μελετζή

Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Αγαπά την φωτογραφία, αφού από όλα τα μέσα έκφρασης, είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο. Η φωτογραφία είναι βασικό μέσο έκφρασής της και η έρευνα την συναρπάζει. Επιπλέον, ασχολείται με τον αθλητισμό.