Βιβλία Διάφορα

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Η φωτογραφική σας βιβλιοθήκη ξεκινά από αυτό το βιβλίο!

Μπορείτε να το αποκτήσετε είτε σε μορφή e-book είτε στην έντυπη μορφή του!

Σας εισάγει με τον ιδανικότερο τρόπο στον κόσμο της ψηφιακής φωτογραφίας, περιγράφοντας τη λειτουργία των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών και αναλύοντας τις ιδιαίτερες δυνατότητες και ευκολίες που παρέχουν. Δίνει ιδιαίτερο βάρος στη φωτογραφική λήψη και εξηγεί, με απλά λόγια, τα βασικά εκείνα στοιχεία, η γνώση των οποίων μπορεί να σας οδηγήσει στην επίτευξη όμορφων και εντυπωσιακών εικόνων.

Στις σελίδες του θα βρείτε ακόμα, χρήσιμες και κατανοητές συμβουλές, που συνοδεύονται από πολυάριθμα φωτογραφικά παραδείγματα, τα οποία προτείνουν τρόπους για φωτογράφιση ποικιλίας θεμάτων (τοπίων, ανθρώπων, αθλημάτων κ.λπ.) και παραθέτουν λύσεις για τα συνηθέστερα προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στις δικές σας προσπάθειες.

Τέλος, παρέχονται πληροφορίες, που θα σας  φανούν ιδιαίτερα πολύτιμες, προκειμένου να  προχωρήσετε σε αγορές φωτογραφικού εξοπλισμού και όλων εκείνων των προϊόντων που είναι απαραίτητα για τη διαχείριση και επεξεργασία της ψηφιακής εικόνας.

  • Συγγραφέας: Δημήτρης Βακρινός
  • Σελίδες: 194
  • Διάστασεις: 16.5x24cm
  • Έτος κυκλοφορίας: 2018
  • Τιμή πώλησης e-book στην Ελλάδα: 16.50€ (για όλο τον υπόλοιπο κόσμο: 17.99$)
  • Τιμή πώλησης έντυπης έκδοσης: 22€

Πώς να αποκτήσετε το e-book!

 

Aκολουθήστε τα παρακάτω τρία απλά βήματα:

  1. Κάντε κλικ εδώ και αγοράστε το βιβλίο μέσα από την επιλογή “Αdd to cart”. Εάν αυτή είναι η πρώτη συναλλαγή σας μέσω Magzter, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να εγγραφείτε (δωρεάν!) σε αυτή, μέσω του email σας ή μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή στο Twitter.
  2. Μπείτε στη σελίδα των αγορών, πατώντας το σχετικό εικονίδιο που θα βρείτε πάνω δεξιά στη σελίδα:  
  3. Κάντε την πληρωμή μέσω χρεωστικής ή/και πιστωτικής κάρτας και …καλή ανάγνωση!

Εφόσον θέλετε να το διαβάσετε (και) σε συσκευές Android, iPad και iPhone, κατεβάστε τη δωρέαν εφαρμογή του Magzter, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο!


Πώς να αποκτήσετε το έντυπο βιβλίο!

 

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: