Εκθέσεις φωτογραφίας

DIVISION VOL. III

Έκθεση της Λέσχης Φωτογραφίας ν.κ.Κωνσταντινουπολιτών / artPhotoClub

Η Blank Wall Gallery θα φιλοξενήσει στο χώρο της την παραπάνω έκθεση από την Παρασκευή 21 Ιουνίου μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019.

Με κεντρικό θέμα την κίνηση, παρουσιάζονται τα προσωπικά projects των μελών της Λέσχης.

Η σχέση ζωής και τέχνης σε μια προσωπική προσέγγιση, όπου οι πολύπλευρες όψεις της μεταβαλλόμενης και υποκειμενικής για τον κάθε φωτογράφο πραγματικότητας, είναι προορισμένες να μην συναντηθούν ποτέ.

Όλοι όσοι θα ήθελαν να μιλήσουν με τα μέλη της Λέσχης και να δουν τη δουλειά τους είναι ευπρόσδεκτοι να παραβρεθούν στα εγκαίνια της έκθεσης την Παρασκευή το βράδυ αλλά και να επισκευθούν τη γκαλερί κατά τις ημέρες που θα διαρκέσει η έκθεση, η οποία πραγματοποιείται σε επιμέλεια Χρήστου Κανάκη.

Δυο λόγια για την ομάδα

Η Λέσχη Φωτογραφίας ν.κ.Κωνσταντινουπολιτών/artPhotoClub δραστηριοποιείται στα φωτογραφικά δρώμενα από το 2006, υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Χρήστου Κανάκη, με έδρα τη Φιλοθέη, Λεωφόρος Καποδιστρίου 17.

Τα μέλη της Λέσχης συνθέτουν ένα ζωντανό, πολύχρωμο πάζλ μιας δημιουργικής ομάδας που προσεγγίζει τη φωτογραφία με φρέσκια ματιά, γεμάτη ενθουσιασμό. Μέσα από σεμινάρια και workshops τα μέλη της ομάδας έχουν μάθει να αξιοποιούν δημιουργικά το φως με όποια φωτογραφικά μέσα διαθέτουν. Αυτό κάνουν και σε αυτή τους την δουλειά.

  • Χώρος: Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη – τηλ.: 211 4052 138 
  • Έναρξη: Παρασκευή 21 Ιουνίου, 20:00
  • Διάρκεια: Από 21 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου 2019
  • Ωράριο: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο: 16:30 – 21:30, Κυριακή: κλειστά
  • Είσοδος ελεύθερη